“IOANA”, la Electric Castle 2023, readuce vara în sufletele noastre

ioana-creative-camp-EC23
Marți, 31 Oct. 2023

“IOANA”, la Electric Castle 2023, readuce vara în sufletele noastre

Ce bucurie să scriem într-o zi de toamnă despre un moment muzical minunat ce a avut loc în această vară la Electric Castle - live performances-ul Ioanei Milculescu.

Un moment muzical care acum, în timp ce scriem cu căștile pe urechi, are puterea să ne transpună în acele zile perfecte de vară, când prietenii ne erau aproape, iar singura preocupare era să ne țină picioarele să dansăm până dimineața și vocea să cântăm alături de Ioana.

Proiectul “IOANA”, produs de Bean MC

Povestea proiectului “IOANA” a început în august 2022, la malul mării, când Ioana Milculescu a venit la glo™ Creative Camp by Electric Castle. Aici, Ioana, alături de alți artiști, a luat parte la mai multe sesiuni de compoziție și improvizație coordonate de Bean MC și Afo. Practic, aici a avut loc debutul solo al Ioanei Milculescu, după ce, anterior, artista a colaborat cu brigada Subcarpați pentru mai multe piese.

„Sunt foarte fericită că am dat startul acestui proiect. Pentru mine, a fost o experiență genială și nu cred că puteam să îl deschid mai frumos decât pe scena principală de la Electric Castle. Ne-am pregătit un an de zile pentru acest show, începând cu tabăra creativă, iar apoi trecând la multe luni de producție și repetiții. Munca și pasiunea au dat roade, iar lansarea proiectul <<IOANA>> a fost un adevărat succes”, povestește Ioana Milculescu.

Show-ul susținut de Ioana la Electric Castle 2023 a adus împreună muzica rap și elemente de folclor, definitorii pentru artistă, dar și alte zone muzicale prin care Ioana se identifică. Iar în acest moment nu putem decât să închidem ochii, să ne așezăm mai bine căștile pe urechi și să pornim muzica. Iar asta vă îndemnăm și pe voi să faceți, dacă vreți să vă alinați dorul de vară și festivaluri :

Ioana M.psd Img Corp YT 1

glo™ Creative Camp, o inițiativă   #RebelsWithaCause 

glo™ Creative Camp și-a propus, încă de la prima ediție, să le fie alături artiștilor la inceput de drum. Și, mai ales, să-i susțină în procesul lor creativ. Așa a luat naștere prima tabără de creație muzicală existentă în România. Locul perfect pentru artiști să-și exerseze talentul și, mai ales, să-și pună în valoare creativitatea.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.