Hip Hop Takeovers aniversează șase ani de petreceri memorabile

hip-hop-takeovers
Marți, 23 Apr. 2024

Hip Hop Takeovers aniversează șase ani de petreceri memorabile

Pe 26 Aprilie, la Laminor Arena, va avea loc evenimentul aniversar Hip Hop Takeovers. Iar glo™ nu putea să lipsească de la una dintre cele mai inedite petreceri care se anunță pentru această primăvară. Muzică bună, oameni dornici de distracție și socializare, dans, super artiști români și internaționali și, mai ales, iubitori de hip hop. Cu alte cuvinte, toate ingredientele pentru un party ce nu trebuie ratat.

„Pe lângă unul dintre cei mai de actualitate artiști internaționali ai momentului, Ty Dolla Sign, și bine cunoscuții rapperi romani, Deliric și Doc, alături de Oscar, vom avea un setup cum rar întâlnești la show-urile din România. Scena centrală cu deschidere 360 de grade, în mijlocul publicului și un corp cilindric suspendat deasupra acesteia, mappat tot în 360 de grade, vor oferi cu siguranță o experiență audio-vizuală memorabilă participanților”, spune Cesar Bitlan, Founder Hip Hop Takeovers.

Șase ani și 68 de ediții

După șase ani de la înființare și 68 de ediții cu multe amintiri de neuitat, organizatorii ne promit cea mai distractivă și îndrăzneață producție din toți acești ani. „Vă recomand să ajungeți la eveniment, am pregătit împreună cu echipa glo™ cea mai îndrăzneață producție din toți acești ani. Vorbim de un eveniment foarte valoros din foarte multe puncte de vedere, cu un artist greu de văzut în 2024, cu un setup cum rar vezi, un line-up PRE excelent, and so on. Nu că-i evenimentul nostru, dar sunt pe deplin sigur că e un show ce nu ar trebui ratat”, spune Cesar Bitlan.

De ce Hip Hop Takeovers?

Hip Hop Takeovers este descris cel mai des ca fiind un eveniment unde oamenii vin să se distreze, să danseze și să evadeze din rigiditatea socială tot mai prezentă în zilele noastre. „Ne bazăm pe abilitatea fiecărei persoane care ne trece pragul să absoarbă contextul pe care-l pregătim cu fiecare ediție, alături de energia celorlalți prezenți și să se bucure de momente speciale”, precizează Cesar Bitlan.

Colaborarea cu glo™, sinceră și curajoasă 

„Într-o astfel de colaborare sunt esențiale profesionalismul, sinceritatea, curajul de a prezenta atât situațiile dificile, cât și ideile nebunesc de pozitive și, nu în ultimul rând, înțelegerea. Ne întâlnim aproximativ o dată pe lună, cu precădere noaptea, într-un mod distractiv și îndrăzneț,” descrie Cesar Bitlan, Founder Hip Hop Takeovers, colaborarea cu glo™.

Povestea Hip Hop Takeovers

Povestea Hip Hop Takeovers este cel mai simplu definită prin dorința lui Cesar Bitlan și a partenerului său Vlad de a avea un party hip-hop premium în București, România. Cei doi au început în anul 2018 cu gândul de a crea blendul perfect între cultura Hip Hop și conceptul de remote event în zona premium. Astfel, s-a lansat brand-ul HHTakeovers pe 18 Mai 2018, la Palatul Oromolu din Piața Victoriei. Iar azi ne pregătim deja pentru ediția aniversară de șase ani. 

(18+) glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.