glo™ presents: THE TOUR/ Ioana Milculescu & Electro Affair

the-tour-glo-cc
Marți, 30 Apr. 2024

glo™ presents: THE TOUR/ Ioana Milculescu & Electro Affair

 

Momentul mult așteptat a sosit! Ioana Milculescu și Electro Affair, artiștii din glo™ Creative Camp (a project by Electric Castle), pornesc în turneu național. Începând cu data de 10 Mai și până pe 7 Iunie cele două grupuri muzicale vor concerta în țară și în București. Iar vestea cea mare este că turneul marchează și o dublă lansare de album: I Mare de la Ioana (Ioana Milculescu) și Palindrome (Electro Affair).

 

    • 10/05 Timișoara, Pixel
    • 11/05 Cluj, /Form Space
    • 17/05 Alba Iulia, Club Hideout (Spațiile RYMA)
    • 19/05 Iași, Underground PUB
    • 07/06 București, Club Guesthouse 

Biletele pentru toate cele cinci concerte de la Timișoara, Cluj, Alba Iulia, Iași și București le găsiți AICI.

THE TOUR continuă povestea începută la glo™ Creative Camp

Cunoscută pentru asocierea ei cu Subcarpați, Ioana Milculescu și-a dezvoltat de-a lungul timpului un stil unic, care reactualizează elementele de folclor folosite prin asocierea cu beat-uri de rap, hip-hop sau old school breakbeats. Participarea la glo™ Creative Camp în 2022 i-a oferit o oportunitate de a se dezvolta artistic, într-un mediu creativ, sub îndrumarea lui Bean MC (Subcarpați).


Proiectul Electro Affair a luat contur în aceeași tabără, sub atenția și îngrijirea lui Cesar Merveille, un DJ și producător din Berlin, recunoscut în industrie pentru ingeniozitatea și profesionalismul cu care își creează producțiile, si a continuat prin grija producătorilor muzicali Herodot si Melak, ajungând astfel la formula din prezent: Cosima Opârtan (cunoscută ca Von Bülove), Bogdan Șurariu, Norbert Halmagyi (Nopame), Demeter Szabolcs, Hisham Elhassan, Melak (Nopame) și Herodot.

glo-creative-camp-the-tourglo-creative-camp-the-tour

glo™ Creative Camp și-a dus artiștii pe scena Electric Castle

Mai mult, cele două grupuri au prezentat munca depusă în glo™ Creative Camp pe scenele de la Electric Castle, Ioana pe Main Stage iar Electro Affair pe Hangar Stage. Dacă îți dorești să vezi (sau poate să le revezi, dacă ai fost la festival) cele două momente speciale de pe scena Electric Castle de anul trecut, le poți viziona aici:


Ioana Milculescu Ioana Milculescu, Live @ Electric Castle 2023 (youtube.com)
Electro Affair Electro Affair, Live @ Electric Castle 2023 (youtube.com)
 
Toate acestea au fost realizate prin concretizarea glo Creative Camp - A project by Electric Castle -, care a avut prima ediție în 2021. Încă de la început, glo™ și-a propus ca prin acest proiect să construiască un cadru de inspirație și mentorat relaxat și creativ, prin care artiștii cu potențial, dar aflați la început de drum, să beneficieze de instrumentele, sprijinul și îndrumarea necesare pentru ca arta lor să se dezvolte.

 

 

(18+) glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.