glo™ Monday e aici! Și te așteaptă în fiecare zi de Luni cu surprize de neratat

glo-monday
Luni, 13 Mai 2024

glo™ Monday e aici! Și te așteaptă în fiecare zi de Luni cu surprize de neratat

Ziua de Luni nu este cea mai îndrăgită zi din săptămână. Luni ne reîntoarcem la muncă, ne reamintim de toate proiectele pe care nu le-am finalizat săptămâna trecută. Dar ce ai zice dacă ai afla că ne-am propus să transformăm ziua de Luni într-una plină de surprize? Da, da… ai auzi bine! O zi de Luni cu adevărat reușită.

O zi de Luni în care te poți bucura de oferte speciale pentru produsele glo™ preferate. Sună bine, nu-i așa? Ei bine, acum e posibil. Începând cu data de 13 Mai, în fiecare zi de Luni, glo™ Monday îți face începutul de săptămână mult mai frumos. Astfel că, în intervalul orar 10.00-16.00 te așteptăm pe site-ul glo.ro cu surprize pe care nu le poți rata. 

glo™ Monday de saptamana aceasta s-a incheitat, dar mai multe surprize te așteaptă saptamana viitoare

Alte oferte marca glo™ Monday urmează să te surprindă și în următoarele săptămâni, dar nu-ți zicem mai multe pentru că nu vrem să stricăm surpriza.

(18+) glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.