glo™ Hyper X2 City Lights, noua colecție care ține orașul treaz

glo-hyper-x2-city-lights
Luni, 4 Sept. 2023

glo™ Hyper X2 City Lights, noua colecție care ține orașul treaz

O nouă colecție premium glo™ Hyper X2 s-a lansat recent pe piața din România și ne promite noi experiențe de neuitat în orașul pe care îl iubim.

glo™ Hyper X2 City Lights, în ediție limitată, se adresează tuturor celor care au un spirit urban de neoprit, celor care știu că viața este doar o serie uimitoare de momente memorabile. Și mai ales celor care știu să se bucure de toate aceste momente unice în orașul lor preferat.

 

Pentru că orașul în care trăim este cel care ne face să visăm, cel care ne este alături ori de câte ori pregătim un nou proiect în cea mai cool cafenea, dansăm împreună cu prietenii într-o seară de sâmbătă sau lenevim într-o duminică dimineață la o terasă cu o carte în mână și o cafea bună. Orașul ne este alături în toate aceste momente memorabile și ne face să fim unici în stilul nostru. La fel cum o face și noua colecție glo™ Hyper X2 City Lights.

x2-city-lights-collectionx2-city-lights-collection

Trei culori noi care te fac să strălucești în fiecare moment

Noile dispozitive glo™ Hyper X2 City Lights, în ediție limitată, vin în trei noi culori atrăgătoare, perfecte pentru cei care vor să strălucească în orice moment al nopții sau al zilei. City Lights Blue, City Lights Pink si City Lights Black sunt culorile vibrante care te fac să fii în centrul atenției, în stilul tău. 

city-lights-collectioncity-lights-collection

Fie că vrei să pășești încrezător în lumina reflectoarelor și alegi City Lights Blue, fie că vrei să experimentezi din plin provocările orașului și alegi City Lights Pink sau pur și simplu să te bucuri de toate momentele unice din viața ta în orașul pe care îl iubești și alegi City Lights Black, dispozitivele glo™ Hyper X2 City Lights îți vor fi alături.

glo-hyper-x2-city-lightsglo-hyper-x2-city-lights

Bucură-te de noua colecție premium

Și pentru ca tu să te bucuri cu adevărat de noua colecție premium în ediție limitată glo™ Hyper X2 City Lights, ți-am pregătit trei oferte care îți vor face această experiență una cu adevărat memorabilă. Află toate detaliile AICI.

 

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.