glo™ Creative Camp și-a dus artiștii pe scena Electric Castle

glo-creative-camp-2023
Joi, 31 Aug. 2023

glo™ Creative Camp și-a dus artiștii pe scena Electric Castle

glo™ Creative Camp este o inițiativă   #RebelsWithaCause ce și-a propus, încă de la prima ediție, să le fie alături artiștilor la inceput de drum și să-i susțină în procesul lor creativ. Singura tabără de creație muzicală existentă în România este locul perfect pentru artiști să-și exerseze talentul și, mai ales, să-și pună în valoare creativitatea.

Anul trecut, la cea de-a 3-a ediție glo™ Creative Camp, artiștii s-au pregătit pentru festivalul Electric Castle 2023. Și au venit în tabăra de la malul mării cu o singură dorință: să pună bazele unui show de zile mari pentru ediția cu numărul 9 EC.

Ioana Milculescu Live & Electro Affair, două live performances la EC23

Povestea celor două grupuri a început în august 2022, când s-au întâlnit pentru prima dată și au început să lucreze la spectacolele glo™ Creative Camp. Iar după un an întreg de repetiții, improvizații în glo™ Creative Camp și sesiuni de înregistrări în studio, „IOANA” și „Electro Affair” au putut face dovada talentului lor pe scena Electric Castle din această vară. “Răsplata” a fost una pe măsura muncii lor: entuziasmul și încântarea cu care au fost primite cele două grupuri de fanii festivalului EC, când sutele de spectatori au dansat și s-au bucurat de fiecare beat.

Proiectul „IOANA”, produs de Bean MC

Proiectul „IOANA” a marcat debutul solo al Ioanei Milculescu, după ce, anterior, artista a colaborat cu brigada Subcarpați pentru mai multe piese. Noua formulă s-a născut la glo™ Creative Camp by Electric Castle, unde Ioana, alături de alți 4 artiști, a luat parte la mai multe sesiuni de compoziție și improvizație coordonate de Bean MC și Afo.

„Sunt foarte fericită că am dat startul acestui proiect. Pentru mine, a fost o experiență genială și nu cred că puteam să îl deschid mai frumos decât pe scena principală de la Electric Castle. Ne-am pregătit un an de zile pentru acest show, începând cu tabăra creativă, iar apoi trecând la multe luni de producție și repetiții. Munca și pasiunea au dat roade, iar lansarea proiectul <<IOANA>> a fost un adevărat succes.” spune Ioana Milculescu.

glo-creative-camp-2023glo-creative-camp-2023

Muzică rap îmbinată cu elemente de folclor

Show-ul a adus împreună muzica rap și elemente de folclor, definitorii pentru Ioana Milculescu, dar și alte zone muzicale prin care artista se identifică.

„Ne-am propus să facem muzică de festival cu mult hype, având piesa <<Pankareala>> ca punct de pornire. Folclorul este atuul meu, așa că l-am integrat în piese, dar am descoperit și o nouă zonă muzicală care mă reprezintă, un fel de rap combinat cu old school breakbeats.” mai spune artista.

Mai mult, proiectul „IOANA” a ajuns și pe scena Outdoorz Fest și urmează alte festivaluri, în mai multe orașe ale țării, cu o variantă extinsă a show-ului.

Electro Affair, 7 DJs sub îndrumarea lui Cesar Merveille

Tot în glo™ Creative Camp și-a găsit inspirația și Electro Affair, colaborarea dintre 7 DJs, sub îndrumarea lui Cesar Merveille. Nimeni altul decât renumitul DJ și producător/fondator al casei Roche Madame din Berlin. În calitate de mentor, a adus cu el în tabără toată energia creativă și emoțiile constructive adunate pe scenele mari pe care a urcat de-a lungul carierei, de la Londra, la Paris și Berlin, și le-a împărțit și discutat cu artiștii din camp și invitații speciali.

Electro Affair reprezintă un amestec electric de artiști internaționali care oferă o experiență muzicală unică. O îmbinare de ritmuri techno cu momente de live singing  dar și live intrumental performances.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.