glo™ Creative Camp – Concert Ioana Milculescu Live Show, la Club Control

concert-control-club
Miercuri, 29 Nov. 2023

glo™ Creative Camp – Concert Ioana Milculescu Live Show, la Club Control

glo™ Creative Camp a revenit pe 21 noiembrie la Club Control, cu loana Milculescu Live Show. Muzica rap și elementele de folclor au fost aduse de către loana, artist Culese din Cartier, direct pe scena sălii Berlin din Control.

Marți, pe 21 noiembrie, a avut loc un show care s-a născut prin colaborarea creativă de la glo™ Creative Camp 2022 a unor artiști pentru care muzica, emoția și conexiunea cu publicul sunt elemente definitorii. Ioana Milculescu Live Show combină muzica rap cu elemente din folclorul românesc, rap și old breakbeats, definitorii pentru Ioana. De asemenea, nu au lipsit din show nici alte zone muzicale prin care artista se identifică, dar și un invitat special, nimeni altul decât MAX K.

La afterparty am dansat pe muzica lui Chrs (Soundopamine) și Melak (Nopame) și ne-am bucurat de revederea cu prietenii noștri. Pentru că adevărul este că muzica are această superputere de a aduce aproape prietenii și de a ne face să uităm de tot ce înseamnă griji și probleme. Pentru câteva ore, într-o seară de marți, am avut ocazia să ne bucurăm de muzică bună și să ne reamintim de zilele frumoase de vară în care Ioana Milculescu ne cânta de pe scena Electric Castle.

Și dacă îți dorești să vezi (sau poate să revezi, dacă ai fost la festival) momentul IOANA de pe scena Electric Castle, din acest an, poți viziona aici:

 Ioana M.psd Img Corp YT 1

glo™ Creative Camp, o inițiativă   #RebelsWithaCause

glo™ Creative Camp și-a propus, încă de la prima ediție, să le fie alături artiștilor la inceput de drum. Și, mai ales, să-i susțină în procesul lor creativ. Așa a luat naștere prima tabără de creație muzicală existentă în România. Locul perfect pentru artiști să-și exerseze talentul și, mai ales, să-și pună în valoare creativitatea.

(+18). glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.