Fuorisalone 2024: glo™ revine la Milano Design Week

MDW-glo
Luni, 8 Apr. 2024

Fuorisalone 2024: glo™ revine la Milano Design Week

 Fuorisalone 2024: glo™ revine la Milano Design Week cu o lucrare artistica de mare impact și cu o semnificativă componentă tehnologică, realizata de catre  artistul internațional Emiliano Ponzi, unul dintre cei mai renumiți ilustratori ai peisajului național și internațional.

După marele succes înregistrat la ediția trecută a evenimentului Milano Design Week, glo™ confirmă participarea la Fuorisalone 2024. În rolul său deja cunoscut de susținător al proiectelor artistice, glo™ va fi anul acesta sponsorul principal al Brera Design District, printr-un lucrare captivanta ce va combina în mod coerent tema «Materia Natura» a Fuorisalone 2024 cu viziunea inovatoare și avangardistă a brand-ului.

Un omagiu adus culorii și gândirii pozitive

Lucrarea semnată de Emiliano Ponzi ghideaza experienta vizitatorilor adulti din planul digital in cel real si reușește să reproducă în mod artistic spiritul pozitiv și incluziv al lui glo™ printr-o călătorie dinamică și inspirațională. Spațiul, gândit și realizat în întregime de către artist, se transformă într-o mare instalație de artă pregătită să invaluie orasul Milano cu un spirit de pozitivitate printr-o adevărată explozie de culori si forme. 

Body Articol 1

Publicul va fi invitat sa parcurgă un tunel imersiv, unde realitatea și tehnologia se intersectează într-o explozie realistă de siluete, culori și petale plutitoare. Un spațiu extraordinar ce ghideaza către zona exterioara, o superba gradina naturalista, unde o ploaie intermitentă de petale mângâie și emoționează vizitatorul. 

Proiectul artistic va prinde viata in glo™ HUB, in inima Brera Design District

Spatiul expozitiei va prinde viață într-unul dintre locurile cele mai vizibile, cunoscute și vizitate ale Fuorisalone, denumit Gattinoni Hub din strada Via dello Statuto, în inima cartierului istoric Brera, care se va transforma în glo™ Hub pe durata unei săptămâni. Prestigioasa locație va găzdui o serie de inițiative și evenimente rezervate unui public adult, permițând trăirea unei experiențe live imersive unde muzica, arta și activitățile interactive vor avea puterea de a amplifica experiența vizitatorilor. 

În plus, glo™ va intampina vizitatorii Brera Design District în alte două puncte importante ale cartierului,  la info point-urile transformate în instalații de artă outdoor neașteptate. 

Bucuria micilor gesturi

Prin intermediul limbajului artistic, glo™ urmărește să se bucure de frumusețea micilor gesturi, să aibă o viziune  și o abordare optimistă, pentru a construi împreună, o zi de mâine mai bună.

 

glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină. Utilizarea acestui produs împreună cu consumabilele compatibile nu este lipsită de riscuri.

 

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.