Electro Affair, la Electric Castle 2023, un moment muzical pe care nu il putem uita

electro-affair-ec-2023
Marți, 7 Nov. 2023

Electro Affair, la Electric Castle 2023, un moment muzical pe care nu il putem uita

Zilele de toamnă au sosit! Suntem cu toții back to work, listele de to do sunt mai pline ca niciodată, iar mailurile parcă nu se mai opresc. Știm că avem multe de rezolvat, iar proiectele urgente trebuie finalizate. Dar trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că mintea ne este departe. 

Gândurile ne zboară la acele zile de vară în care nu aveam alta grijă decât cu ce ne îmbrăcăm la festival și cum să ne distrăm mai bine alături de prietenii noștri.

Iar una dintre cele mai dragi amintiri pe care le avem din vara ce s-a încheiat este de la festivalul Electric Castle. Live performances-ul grupului Electro Affair ne teleportează lângă scena festivalului, ori de câte ori ne punem căștile la urechi și dăm play pe youtube.

Electro Affair, amestec electric de artiști internaționali 

Povestea grupului Electro Affair a început în august 2022, când cei 7 DJs s-au întâlnit pentru prima dată și au început să lucreze la glo™ Creative Camp, sub îndrumarea lui Cesar Merveille. Și după săptămâni bune de repetiții în glo™ Creative Camp, dar și multe sesiuni de înregistrări în studio, au putut face dovada talentului lor pe scena Electric Castle din această vară.

Și trebuie să spunem că Electro Affair ne-a oferit o experiență muzicală unică. O îmbinare de ritmuri techno cu momente de live singing dar și live intrumental performances care ne-au încântat și care acum, când le reascultăm, ne fac să visăm cu ochii deschiși la următoarea ediție Electric Castle.

Dacă îți dorești să vezi (sau poate să revezi, dacă ai fost la festival) momentul Electro Affair de pe scena Electric Castle din acest an, îl poți viziona mai jos:

Electro Affair Img Corp YT

glo™ Creative Camp este o inițiativă   #RebelsWithaCause ce și-a propus, încă de la prima ediție, să le fie alături artiștilor la inceput de drum și să-i susțină în procesul lor creativ. Singura tabără de creație muzicală existentă în România este locul perfect pentru artiști să-și exerseze talentul și, mai ales, să-și pună în valoare creativitatea.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.