Electric Castle 2023: cu cine ne întâlnim la castel în 2023

glo-x-electic-castle-2023
Miercuri, 29 Mar. 2023

Electric Castle 2023: cu cine ne întâlnim la castel în 2023

Dacă arunci bățul unui cort în depărtare, atunci când te apleci după el este deja vară, iar tu ești la Electric Castle. Știm, o analogie puțin abstractă, dar cum să nu te gândești cu drag la festival când afli cele mai noi nume anunțate pentru ediția din acest an. Pe scurt, vara este la o aruncătură de băț, iar pentru a prinde totul din mers, te poți ghida după glo™, care continuă și în 2023 să le ofere celor prezenți în cadrul festivalului de la castel experiențe de neuitat.

Un 2022 de poveste

De la poze instant și plimbări cu balonul cu aer cald la meet & greet-uri cu artiștii favoriți, Electric Castle 2022 ne-a oferit momente de neuitat și ne-a încărcat cu energie cât pentru un an întreg. Facem un tur rapid prin atracțiile de anul trecut pentru a ne motiva să întrecem așteptările în 2023:

Ne-am bucurat împreună de momente epice surprinse în poze făcute de un aparat foto instant la Aistream van-ul glo™. Am putut să facem plimbări cu balonul cu aer cald, numai bune pentru admirat festivalul de la înălțime și pentru o sesiune foto deosebită. 

Lineup Body Img

Mai mult, am putut să ne vedem artiștii favoriți și la Booha Stage, pentru ca apoi să ne bucurăm și de o operă de artă inedită, marca glo™ x Irina Dragomir. Instalația creată de artistă a fost cu siguranță unul din locurile preferate pentru poze noi pe Instagram.

Și nici nu a fost singurul loc sub semnul artei din festival, operele Irinei Dragomir fiind și unul din punctele centrale ale Lounge Area-ului glo™. Află mai multe din acest articol care ne poartă prin amintiri: https://glo.ro/blog/cultura/design/irina-dragomir-artisul-glo-la-electric-castle-2022.

Un nou capitol electrizant

Care este pluralul unei picături de apă? Unii ar spune Electric Castle, dar vremea nu ne-a oprit niciodată din a fi prezenți la festivalul de la castel, mai ales dacă line-up-ul se anunță astfel:

Photo 5265119469963955308 Y 1

Dacă Thrift Shop este și locul din care îți creezi outfit-ul preferat de festival, atunci Macklemore este cu siguranță pentru tine. Fan electro? Set-ul celor de la The Chemical Brothers te va uita cu mâinile în aer, dar nu înainte ca Iggy Pop să îți ofere o experiență punk-rock de neuitat, urmată de un moment autentic pop-rock al artistului George Ezra.

Rămânem tot pe stilul rock cu cei din trupa Pendulum, care surprind de fiecare dată cu infuzii muzicale din zona drum&bass, o energie ținută la cote înalte și de către Jamie XX și Peggy Gou, doi DJ de renume. Pentru că toată agitația de mai sus cere și un moment de relaxare, Tash Sultana îți va readuce zâmbetul pe buze cu vibe-ul ei R&B și influențele soul.

Show-ul și energia bună sunt garantate și ai de unde alege momentul artistic preferat la ediția IX. Meet us at the Castle pentru concerte de zile mari și experiențe inedite la Castelul Banffy, în Bonțida, Cluj.

Și nu uita să citești cele mai noi articole de pe blog și să stai cu ochii pe pagina de Instagram @glo_romania pentru noutăți legate de festivaluri și alte proiecte cool din lumea glo™.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.