The necessity of diverse stages

summer_well_festival
Miercuri, 11 Ian. 2023

The necessity of diverse stages

De la an la an din ce în ce mai multă lume este dornică de experimentare, de participarea la evenimente, care să îmbine pasiunile personale cu socializarea. Mediul care se potrivește perfect descrierii de mai sus este chiar mediul nostru preferat: festivalurile. Iar ca un festival să se adreseze unei audiențe cât mai largi, intervine necesitatea de a explora cât mai multe genuri muzicale și de aici, organizarea mai multor scene în cadrul venue-ului. 

Summer Well a început cu o singură scenă, scena de pe peluza principală, unde cântau toți artiștii care erau vehiculați pe afiș. În timp, datorită cererii audienței au luat naștere mai multe scene. Ideea celei de-a doua scene din peisaj a venit în ton cu preferințele publicului din această perioadă: orientarea către cultura hip-hop, rap sau chiar trap, genuri deopotrivă fresh și consacrate. 

Scena de Afterparty este cea care dă un restart sistemului, precum un shot de espresso: este scena așa numiților night owls, care după o zi plină de concerte nu își mai doresc să plece acasă, scena unde se dansează neîntrerupt sub cerul înstelat. 

summer_wellsummer_well

Ultima, dar nu cea din urmă scenă care este demnă de menționat este chiar cea mai recentă scenă, cea cu artiști autohtoni. Pe această scenă vei (re)descoperi artiștii care fac furori la momentul actual, artiști tineri și talentați, în plină ascensiune muzicală. Sunt acei artiști pe care în câțiva ani s-ar putea să îi vezi în fruntea topurilor muzicale, iar alegerea să îi vezi la începutul carierei lor s-ar putea să fie una dintre cele mai strălucite idei pe care ai avut-o în ultima vreme. 


Festivalurile de pretutindeni s-au axat în ultimii ani pe evoluție, pe îmbunătățirea spațiilor din cadrul festivalului iar la acest capitol se dovedește că rețeta succesului este chemarea unor artiști cât mai diverși, pentru că se pliază pe un număr cât mai mare de participanți. Prezența mai multor scene în spațiul de festival înseamnă prelungirea timpului de calitate petrecut, descoperirea unor act-uri valoroase, care s-ar putea să te surprindă.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.