Summer Well takeover - meet the artists (V)

glo-summer-well
Vineri, 18 Aug. 2023

Summer Well takeover - meet the artists (V)

 

Chiar dacă până acum am încercat să aducem în prim-plan artiști emergenți, care au relativ puțin timp de când sunt cunoscuți în industria muzicală, astăzi lucrurile capătă un mic twist.

 

În centrul atenției sunt băieții de la Lime Cordiale - Louis și Oliver Leimbach -, care deși sunt pe scenă de atât de mult timp, încă nu sunt foarte cunoscuți în anumite regiuni ale Europei. Pe lângă cei doi frați care asigură nucleul formației, în trupă mai sunt și James Jennings, Felix Bornholt și Nicolas Polovineo.

 

Stilul lor muzical poate fi descris ca o combinație surprinzătoare dintre soul, funk, rock și pop. Inclusiv apariția din cadrul Summer Well a fost una plină de energie, ce a transmis publicului un sentiment aparte de bună dispoziție generală.

 

Istoria Lime Cordiale începe în Australia, undeva prin 2009, când frații Leimbach au participat la o competiție muzicală și au fost observați de Iva Davies, membru în trupa Icehouse. De atunci și până în 2023, palmaresul trupei cuprinde sute de concerte live, single-uri senzaționale, 2 albume și o serie de nominalizari și premii - Breakthrough Artist & Best Australian Live Act  (ARIA Music Awards 2020), Australian Album of The Year (J Awards 2020), Readers' Choice Award (Rolling Stone Australia Awards 2023).

 

summer-well-festivalsummer-well-festival

 

Fiind de aproximativ 14 ani în industrie, am fost extrem de curioși ce îi face pe Louis și Oliver să creeze muzică în continuare. Oliver ne-a explicat că în 2009 când au început, habar nu aveau ce făceau. Erau pur și simplu niște băieți cu o chitară acustică și fără nici un fel de plan.

 

”N-am avut niciodată așteptări de la ce făceam în acele vremuri, n-a fost niciodată despre lansarea unor piese pentru a deveni populari...ci ne-am concentrat strict pe a crea. Am scos piese noi și videoclipuri, în timp ce ne gândeam deja la noi single-uri sau proiecte.” - Oliver Leimbach

 

Mai mult de atât, am descoperit că Lime Cordiale s-a dezvoltat într-un mod foarte natural și încet - nu ”au explodat” pe piață cu vreun single sau album, ci s-au remarcat prin reușite mai mici.

 

Mai departe, Louis ne-a dezvăluit că mesajul din spatele pieselor lor este despre a le oferi oamenilor un moment de fericire, însă nu doar atât - fiecare piesă caută să transforme emoțiile negative într-un context muzical vesel, ce le oferă un contrast și o balanță perfectă.

 

Astfel, fiecare piesă marca Lime Cordiale exprimă de fapt lucruri cu care fiecare om din public ajunge să se confrunte, însă frații Leimbach îi oferă acelei trăiri o cu totul altă identitate. Lucru care transformă complet modalitatea oamenilor de a percepe emoțiile respective, dar și atmosfera creată de ele.

 

În viitorul ce urmează, aceștia vor continua să aibă o serie de concerte în Europa și Australia, căutând o oportunitate de a reveni în România vara viitoare.

 

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.