Sneakers Season inspired by glo™

summer-well-fashion
Marți, 11 Oct. 2022

Sneakers Season inspired by glo™

Timp de 3 zile Summer Well devine o veritabilă săptămână a modei prin outfit-urile cool, inovative și provocatoare pe care participanții la festival le pregătesc cu săptămâni bune înainte. Unde mai pui că ele sunt creația e fiecăruia în parte, care îi reprezintă în totalitate, un fashion statement de calitate, făcând parte din prima impresie pe care o lași celor din jur, that catchy first glance. 

De la an la an oamenii sunt din ce în ce mai îndrăzneți și inovativi în ceea ce privește look-ul de festival, în special pe partea de încălțăminte. Participanții țin mereu pasul cu ultimele tendințe în modă și cum cultura sneakerșilor a luat o amploare globală considerabilă, am avut ocazia de a vedea în picioarele oamenilor cele mai cool modele, acei hype shoes pe care toată lumea vrea să îi poarte la momentul actual. Și pentru că ne place să îi inspirăm pe cei din jur, ne mândrim cu participanții la festival, la această ediție a festivalului am organizat un concurs cu premii pentru cei mai cool sneakersi: Sneakers Hunt. 

08

Timp de 3 zile, un fotograf dedicat acestui concurs a căutat neîncetat persoanele care sparg tiparele în materie de sneakers și nu numai. Cele mai reușite combinații de sneakerși și haine au fost găsite chiar în zona glo™ a festivalului, un spațiu care invită la inovație în materie de fashion chiar prin felul în care arată, mereu artsy și mereu la curent cu ce este nou și preferat de oameni. Acest cadru si aceasta vânătoare de sneakers a reprezentat doar baza, startul pentru un eveniment care s-a desfășurat în premieră la noi, un eveniment de care România avea nevoie: Sneakers & Co, ce a avut loc la Combinatul Fondului Plastic. În cadrul acestui eveniment, pasionații de cultura sneakerșilor au avut ocazia să se cunoască, să socializeze, să participe la diverse activități sneakers related. Toate acestea, din nou, sub egida glo™, care a facilitat interacțiunea acestor rebeli cu o cauză. 

 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.