Chasing Summer: The Summer Well x glo™ Chronicles

glo-chasing-summer
Joi, 2 Nov. 2023

Chasing Summer: The Summer Well x glo™ Chronicles

Festivalul Summer Well se desfășoară în fiecare an în luna august pe Domeniul Știrbey, Buftea, un spațiu superb la doar 15 minute de București, ce se desfășoară pe 24 de hectare de pădure. Summer Well este combinația perfectă de muzică și emoții care te va face să trăiești fiecare clipă intens, parte dintr-o comunitate de oameni de oameni specială.

Evenimentul din acest an a ajuns la a 12-a ediție, glo™ fiind unul dintre principalii parteneri pe parcurs.În fiecare an, glo™ are o zonă dedicată în cadrul festivalului, care de-a lungul timpului s-a remarcat prin cele mai inovative concepte și activități: artă stradală, cocktailuri cu înghețată, zone de relaxare dar și petreceri tematice. 

Pilonul mărcii noastre pentru edițiile anterioare a fost sub mișcarea #RebelsWithACause, dar ediția din 2023 a avut o nouă abordare inspirată de cel mai recent dispozitiv al nostru glo hyper X2 AIR: Fun in the Air.

glo-x-summer-well-chasing-summerglo-x-summer-well-chasing-summer

Conexiune și cunoaștere prin muzică

Summer Well este o autoritate consacrată în peisajul muzical românesc și în experiențele conexe, iar glo a fost unul dintre principalii parteneri de-a lungul anilor, sprijinind industriile muzicale și creative.

Seria documentară formată din 4 episoade ,,Chasing Summer: The Summer Well x glo™ Chronicles''  este în primul rând despre muzică și despre cei care vin să evadeze, să se inspire, să trăiască cel mai bun moment al vieții lor la un festival. Nu în ultimul rând, este despre cei care luptă necontenit și muncesc să facă totul să se întâmple indiferent de circumstanțe. Această serie este un omagiu adus nouă, tuturor celor care au pășit vreodată pe terenul Stirbey, indiferent de rol.

Suntem invitați să facem o călătorie prin poveștile reale și sincere ale participanților la festival, prezentând modurile unice și diverse în care muzica le atinge sufletul. Este o sărbătoare a conexiunii, a creativității și a expresiei care rezonează profund cu orice generație.

Episodul 1 – MUZICA

Muzica are puterea de a ne vindeca, de a ne înălța și de a ne da putere, ea dă sens fiecărei zile din viața noastră. Este o sărbătoare a autenticității, a libertății și a autoexprimării fără limite iar modul cel mai frumos de a o sărbători este în forma ei cea mai autentică: reprezentații live.

Primul episod din serie este despre importanța muzicii și impactul pe care îl are aceasta, este despre cum muzica ne este pe rând prieten, confident, suport moral, fiindu-ne alături pretutindeni pe parcursul călătoriei noastre prin viață. Atât artiștii cât participanți. La finalul zilei, muzica e ca o poveste nespusă a sentimentelor și te face să trăiești lucruri pe care nici măcar nu le-ai putea exprima în cuvinte.

chasing-summer-glo-x-swchasing-summer-glo-x-sw

În cele aproximativ 2 minute ale episodului, avem abilitatea specială de a ne teleporta mental în zilele de festival, prin cadrele spectaculoase de la Domeniul Știrbey. Atât artiștii cât și participanții ne destăinuie care sunt câteva din elementele unice, învăluite de farmec, care fac din Summer Well mai mult decât un festival și anume un sentiment, o stare de spirit, pe care o purtăm cu noi în suflet pretutindeni.

Episodul 2 – EVOLUȚIA FESTIVALULUI

Acum 12 ani, Summer Well a pornit de la conceputul de eveniment cu trupe indie și rock alternativ popular la vremea respectivă în Marea Britanie iar în timp festivalul a câștigat rapid popularitate în rândul pasionaților de muzică din România și țările vecine. Ineditul evenimentului a reprezentat gama variată de genuri, artiștii de renume și spațiul superb unde se desfășoară, unul dintre factorii cheie în dezvoltarea festivalului a fost capacitatea de a realiza un mix între artiști de renume și talente emergente. În plus, focusul festivalului a fost acela de a oferi o experiență completă pentru participanți, integrând inclusiv instalații de artă, delicii culinare și activități interactive, transformându-l într-un eveniment cultural multidimensional.

Episodul 2 este despre începuturi, despre provocări, despre evoluție, dar mai ales despre devotamentul și pasiunea fiecărei persoane implicate în realizarea și perpetuarea acestui eveniment care a devenit ceva mai mult decât intenția sa inițială, transformându-se într-o stare de spirit, un motiv de bucurie și entuziasm. 

De-a lungul anilor, Summer Well Festival a îmbrățișat, de asemenea, progrese în tehnologie și rețelele sociale pentru a îmbunătăți experiența participanților. Spectacolele live, campaniile interactive pe rețelele sociale și aplicațiile mobile au permis participanților la festival să se implice cu evenimentul în moduri inovatoare, stimulând un sentiment de comunitate atât în ​​timpul festivalului, cât și după acesta. 

glo-x-sw-chasing-summerglo-x-sw-chasing-summer

Pe măsură ce Summer Well Festival continuă să evolueze, capacitatea sa de a se adapta la tendințele actuale, de a îmbrățișa noile tehnologii și de a-și menține angajamentul față de diversitatea artistică și sustenabilitate va juca, fără îndoială, un rol esențial în dezvoltarea sa viitoare. Rămânând fidel rădăcinilor sale și îmbrățișând inovația, Summer Well este gata să rămână un eveniment cultural proeminent, oferind pasionaților de muzică experiențe memorabile pentru anii următori.

Press play pentru a descoperi de unde provine numele festivalului, care au fost provocările organizatorice de-a lungul timpului, aspecte din culise și scene memorabile de la festival ce includ admirația și fascinația artiștilor care au trecut pragul Domeniului Știrbey. 

Episodul 3 - PARTNERSHIP

Pentru că festivalul este despre tine, despre trăirile, emoțiile, amintirile tale, ne preocupăm de la an la an să îți aducem o experiență completă în fiecare moment al evenimentului. Acest lucru este posibil cu ajutorul “prietenilor festivalului”, cu care realizăm parteneriate și facem planuri laborioase tot timpul anului despre cum să îți oferim acel scenariu ideal pe care îl meriți și pe care îl poți surprinde doar în cel mai frumos weekend din august, la domeniul Știrbey din Buftea. 

glo™ și Summer Well au avut dintotdeauna ca și trăsătură comună pasiunea pentru artă și susținerea industriilor creative din domeniu iar acest lucru s-a văzut proiectat în fiecare an în acea zonă din preajma peluzei principale unde am avut privilegiul să ne bucurăm după caz de petreceri tematice, photo cornere, eco graffiti, activități surpriză, reprezentații speciale și lista poate continua. 

sw-x-glo-docuseriessw-x-glo-docuseries

Această zonă dinamică, un veritabil nucleu al festivalului, este un refugiu pentru cei care caută o experiență diferită, captivantă și electrizantă, pentru cei rebeli, cu imaginație fără granițe, dornici de mai mult și care tind către idealuri mărețe. Deoarece colaborarea dintre glo™ și Summer Well depășește granițele, uzuale nu ne-am limitat la spațiul fizic ci ne-am extins în cel virtual, unde te poți bucura de dispozitive, articole, video-uri, concursuri care au legătură cu evenimentul. 

În acest episod ai ocazia să revezi momentele cheie din spațiul unde de-a lungul timpului ai trăit cele mai frumoase experiențe, chiar sub acordurile muzicale de la scena principală și cea de afterparty, într-o companie de zile mari, cu cele mai inovative activități ale momentului, toate fiind rodul unei colaborări care credem cu tărie că aduce o valoare extraordinară festivalului. 

 

Episodul 4 – ARTA

Ultimul episod din seria “Chasing Summer: The Summer Well x glo™ Chronicles'' te îndeamnă la visare și creativitate, ducându-te într-un scurt tur a tot ceea ce presupune partea artistică a festivalului, cu focus pe instalațiile de artă și însemnătatea lor. Ele servesc ca puncte focale captivante, transformând terenul festivalului într-un spațiu vibrant de creativitate și expresie, ele oferind participanților la festival experiențe captivante care se extind dincolo de tărâmul auditiv. Dacă o iei la pas prin festival, ai șansa să vezi instalații unicat, ce angajează simțurile, stimulând nu numai la nivel vizual ci și mental și emoțional, favorizând o legătură mai profundă între public și locul de desfășurare a festivalului.


Adeseori instalațiile de artă sunt niște veritabile repere emblematice ce devin locuri populare de adunare, unde oamenii se întâlnesc, fac fotografii, apreciază creativitatea artiștilor dusă la superlativ și creează momente memorabile care sunt prețuite mult timp după încheierea festivalului. Ele oferă, de asemenea, o platformă pentru artiști pentru a-și prezenta ideile inovatoare și pentru a depăși limitele formelor de artă convenționale. Organizatorii festivalului colaborează adesea cu artiști din medii diverse, încurajându-i să experimenteze cu materiale, lumină și spațiu pentru a crea structuri uimitoare. Prin aceste instalații, artiștii au oportunitatea de a interacționa cu un public larg și divers, stârnind dialogul și încurajând spectatorii să vadă lumea din noi perspective.

glo-x-summer-well-chasing-summerglo-x-summer-well-chasing-summer

 

Dintre toate lucrările prezente de artă de-a lungul timpului la Summer Well, Solstice Splendor este fără doar și poate una din cele mai ingenioase construcții, ea invocând idea de unitate, vitalitate și energia transformatoare a „salutărilor soarelui” printr-o expresie exuberantă a culorilor vibrante și a formelor umane. Mediul de la instalația principală invită publicul să se adune, să găsească alinare și să pornească într-o călătorie de autoexplorare. Poziționate în direcțiile cardinale, cele patru figuri îngenuncheate simbolizează diversele căi care unesc oamenii iar în centru, două siluete falnice stau cu brațele întinse spre cer, salutând soarele și luna. 


Relația simbiotică dintre artă și muzică îmbunătățește experiența generală a festivalului, creând o călătorie multisenzorială care rezonează cu participanții la un nivel profund. În esență, arta transcende simpla decorare și devine un canal puternic de creativitate, modelând atmosfera festivalului și lăsând un impact de durată asupra privitorului.

 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.