glo™ caută un nou Superstar. Ești tu acela?

art-safari-2023-editia-2-call-for-artists
Joi, 22 Iun. 2023

glo™ caută un nou Superstar. Ești tu acela?

Închide ochii și imaginează-ți! O galerie de artă renumită, opere de artă celebre, sute de vizitatori veniți special pentru a admira lucrările expuse. Și în tot acest vis este inclusă și creația ta. Pare ireal? Deloc!

glo™ vrea să transforme acest vis în realitate. Și nu oricum, ci la cea de-a doua ediție Art Safari 2023. glo™ & Art Safari au dat startul unei competiții de creație prin care caută următorul Superstar al lumii creative din România. Ești tu acela?

Art Superstars Wanted by glo™ 

Concursul este destinat creatorilor la început de drum și s-a născut din dorința de a susține și de a promova artiștii #RebelsWithACause. Tot ce trebuie să faci este să te lași inspirat de AER, să creezi ceva special și să te înscrii în concurs până pe 26 iunie. 

Fii parte din #RebelsWithACause și alătura-te galeriei speciale a noilor creatori și poți câștiga astfel un loc în galeria Art Safari 2023, dar și alte premii importante. 

Căutăm următorul Superstar

Prin competiția Art Superstars Wanted by glo™ & Art Safari ne dorim să arătăm lumii noi tipuri de manifestare a creativității. Toți participanții (cu vârsta de 25+) pot înscrie lucrările până pe 26 iunie (un participant poate înscrie mai multe lucrări, însă fiecare lucrare este jurizată separat). Creațile vor fi analizate de membrii juriului și votate de public, iar cele 6 câștigătoare vor fi postate si pe pagina de Instagram glo_romania, unde comunitatea glo™ o va alege pe cea mai populară.

6 lucrări expuse la Art Safari

De asemenea, cei 6 câștigători vor avea expuse lucrările (format A3) în timpul celei de a doua ediții Art Safari care va avea loc în perioada 30 Iunie – 10 Septembrie, în interiorul camerei glo™, din cadrul expozitiei. Și nu trebuie uitat de menționat faptul că cele 6 lucrări câștigătoare vor primi câte 5.000 ron net fiecare, iar cea mai populară dintre ele încă 10.000 ron net. 

Corp Articol GloxArtSafari CFA 1

Lasă-te inspirat de AIR

Tema competiției este una care oferă o mare libertate de creație. Pornind de la AER, artiștii sunt îndemnați să își pună imaginația și skill-urile la treabă și să arate juriului și publicului care este amprenta artistică și, mai ales, să ne încânte cu mesajul lor creator. Ne-ar plăcea să vedem abordate din tema campaniei glo™, elemente, trăsături sugestive sau conexe precum: ușor (fără a ilustra pene), subtire, aer, nori, cer, zbor, șamd.

Mai multe detalii despre înscriere găsești AICI

#RebelsWithACause 

Încă din anul 2021, glo™ își asumă misiunea de a fi un implicat și important susținător al comunității artistice, de a aduce un plus de valoare pe scena creativă locală.

Stai pe blogul glo™ ca să cunoști noi artiști români #RebelsWithACause pe care glo™ îi sprijină și promovează.

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.