glo™ și Black Rhino Radio prezintă More than a hustle, o serie de perspective personale made in București

More-than-a-hustle-episoade
Vineri, 20 Ian. 2023

glo™ și Black Rhino Radio prezintă More than a hustle, o serie de perspective personale made in București

Susținerea industriilor creative la nivel local a fost mereu un aspect foarte important al misiunii gloTM și a devenit cu atât mai relevant începând cu anul 2020. Astfel, doar un an mai târziu, gloTM a lansat #RebelsWithaCause, o inițiativă colaborativă prin care artiștilor li se oferă posibilitatea de a-și da frâu liber imaginației și de a-și prezenta creațiile într-un spațiu special destinat lor.

Black Rhino Radio este unul dintre partenerii cu care gloTM creeză un mediu de expunere atât pentru artiști consacrați, precum și pentru cei din sfera emergentă. Spațiul în care trăim și lucrurile care îl înconjoară pot deveni principala sursă de inspirație în procesul creativ, de aceea gloTM și Black Rhino Radio își extind colaborarea cu un nou proiect de conținut marca More than a hustle. 

Cea mai nouă inițiativă este o serie de 5 episoade de tip documentar, care prezintă Bucureștiul prin ochii unor creatori consacrați în domeniul lor, cei care modelează personalitatea orașului cu fiecare idee expusă public, lăsându-și astfel amprenta în cultura urbană. Docuseria More than a hustle este o incursiune lunară în interiorul mega-structurii gri a orașului, dar care ascunde la interior pete de culoare și surse de discuții și creativitate multidisciplinară. Această serie o să-ți servească ca o sursă de inspirație și o să vină ca o modalitate nouă de a descoperi orașul și piesele care l-au adus la forma actuală.

Articol Brr Body2

Straturi de personalitate și perspective noi

București. O primă interacțiune și orașul își pune amprenta pe memoria noastră, dar trecerea timpului reduce fiecare amintire la momentele esențiale. Un mediu urban cu straturi diferite, observate prin filtrul a milioane de personalități. Un loc în care oamenii ajung purtați de oportunități și în care își formează rădăcini.

Cu ore pasionate de alpinism, care nu se tem de vârfuri, și bulevarde miliardare în pași, București poate fi considerat un oraș curios de captivant. Cei care explorează puțin diferitele-i zone încep să perceapă un sentiment nou, un fel de promisiune general valabilă care plutește în aer. Dacă ești atent și porți căștile în buzunar, orașul îți lasă impresia unui amalgam constant de lucruri interesante, tu doar trebuie să știi unde să le cauți. Sau să ai un pic de ajutor și o sursă de inspirație.

Creată din colaborarea  gloTM și Black Rhino Radio, seria More than hustle vine ca o completare a identității orașului București prin ochii unor creatori cu experiență în diferitele domeniile din care fac parte. Fiecare dintre cele 5 episoade explorează un nou aspect al culturii urbane și relația dintre pasiunile individuale și dozele zilnice de inspirație.  

Primul episod poate fi urmărit în premieră mai jos, iar în fiecare lună, pe data de 20, o nouă poveste din seria More than hustle va fi publicată în acest articol și pe paginile de YouTube glo România și Black Rhino Radio. Let the exploration begin!

Glo X BRR   Imagine Episod 1

Descoperă în primul episod povestea unui București estetic, interesant, cu un contrast permanent care ne influențează planurile, imaginația și starea de spirit. Explorează orașul cadru cu cadru și lasă-te inspirat de povestea lui Hypno, unul dintre regizorii care se încarcă cu energie creativă din freamătul constant al Bucureștiului.

Scurt, dar dinamic și captivant, episodul de 2 minute îți va prezenta orașul prin ochii unui regizor, un om care vede orașul ca pe un cadru numai bun de surprins și explorat, și care nu se sfiește să declare că iubește Bucureștiul. Urmărește și descoperă fața estetică a capitalei chiar aici.

Picture1 More Than A H