Calendarul Advent de pe glo.ro, surpriza pe care ți-o dăruim de Sărbători

glo-advent-calendar
Vineri, 8 Dec. 2023

Calendarul Advent de pe glo.ro, surpriza pe care ți-o dăruim de Sărbători

Finalul de an se apropie și parcă zumzetul pregătirilor de Sărbători este tot mai intens. Listele de cumpărături au fost deschise, cadourile sunt deja analizate și notate, iar noi pregătiți să aducem bucurie și magie în viața celor dragi.

Pentru că Sărbătorile sunt, înainte de orice, despre bucuria de a dărui, despre chipurile pline de zâmbete a celor dragi atunci când îi vedem cum își desfac cadourile mult dorite. 

Calendarul Advent, o tradiție pe glo.ro

Și pentru că noi, echipa glo™, ne dorim să aducem bucurie în viața gloerilor, vă anunțăm că și în acest an vă pregătim surprize pentru toată luna decembrie. Da, mult așteptatul Calendar Advent, care deja a devenit o tradiție pe glo.ro, se reîntoarce pentru al patrulea an la rând. Și sperăm ca și în acest an sa vă aducă la fel de multă bucurie ca și în anii precedenți.

Campania se va desfășura între 1 și 22 Decembrie și va include 22 de oferte zilnice. Mai exact, 21 de oferte și marele premiu de la final, un espressor complet automat de ultimă generație, care vă va face diminețile mult mai frumoase și mai aromate.

glo-advent-calendarglo-advent-calendar

Cu ochii pe ofertele zilnice de pe glo.ro

Tot ce aveți de făcut este să intrați pe glo.ro și să interacționați cu ofertele zilnice pe care o să le găsiți în Calendarul Advent. 

Odată ce un utilizator deschide și revendică cel puțin 4 oferte din Calendarul de Advent, va intra automat în cursa pentru marele premiu oferit la sfârșit, pe 22 decembrie.

Atenție, utilizatorii vor putea revendica ofertele doar după ce se autentifică în conturile lor. Iar utilizatorii care nu s-au implicat în jocul nostru încă de la început, de pe 1 decembrie, vor avea totuși posibilitatea să revendice ofertele pe care le-au ratat.

advent-calendar-gloadvent-calendar-glo

Câte o surpriză în fiecare zi

Nu-i așa că sună minunat? Să descoperi în fiecare zi un nou cadou sau o nouă ofertă de care te poți bucura. Sperăm că v-am stârnit curiozitatea și că o să ne fiți alături în fiecare zi începând cu 1 Decembrie pe glo.ro. 

 

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.