Black Friday 2023, experiența de shopping pe care o așteptăm tot anul

glo-black-friday
Joi, 3 Aug. 2023

Black Friday 2023, experiența de shopping pe care o așteptăm tot anul

Chiar dacă acum suntem în toiul verii și tuturor ne stă mintea la vacanță, știm că timpul zboară atât de repede încât o să ne trezim, fără să ne dăm seama, în luna noiembrie. Și poate că o să ne întrebați ce se-ntâmplă în luna noiembrie. În acest caz, răspunsul nostru este unul foarte simplu, format doar din două cuvinte: Black Friday.

Sunt două cuvinte simple, dar care ne aduc atât de multă bucurie dacă ne gândim la toate acele lucruri pe care ni le putem cumpăra la prețuri reduse. Dar înainte să ne apucăm de liste și să ne gândim la ce vrem să cumpărăm în acest an de Black Friday, ce ziceți să ne amintim cum a fost în ultimii doi ani?

Anul 2021 a adus un Black Friday Show

În anul 2021 echipa glo™ a gândit întreaga campanie de Black Friday ca pe un adevărat Show. Între 8 și 17 noiembrie 2021 a avut loc Black Friday Show, perioadă în care consumatorii glo s-au bucurat de reduceri si oferte speciale. În prima săptămână a avut loc un private sale destintat exclusiv userilor care aveau cont pe glo.ro

În cea de a doua săptămână a fost public sale și toți vizitatorii de pe glo.ro s-au putut bucura de reduceri. Cătălin Bordea a fost cel care a susținut această Show dedicat reducerilor de Black Friday.

summer-well-festivalsummer-well-festival

Anul 2022 a venit cu un smartphone cadou

Campania Black Friday din 2022 s-a desfășurat între 10 și 27 noiembrie, iar consumatorii glo s-au bucurat de reduceri timp de o săptămână, la multe dintre produsele de pe glo.ro

La finalul campaniei, echipa glo a pregătit o surpriză pentru gloeri, o sesiune de Interactive Shopping pe glo.ro.  Show-ul a inclus 7 provocări, fiecare provicare fiind inspirată de unul dintre cele 7 deviceuri Hyper X2.

glo-black-fridayglo-black-friday

Color Black Friday Show

Echipa glo și-a dorit să redefinească experiența de shopping și i-a avut alături în acest demers pe Delia și Speak. Totul a culminat printr-o sesiune interactivă pe 14 noiembrie când gloerii s-au bucurat de reduceri, toate în culorile glo Hyper X2. Mai mult, cei doi invitați au răspuns provocărilor lansate de echipa glo.ro și au dat o nouă dimensiune cumpărăturilor. Provocările au prezentat, pe rând, caracteristicele dispozitivului Hyper X2, transformând astfel toată  experiența de shopping într-una plină de culoare și momente memorabile.  

Sperăm că ți-a plăcut mica noastră recapitulare și îți promitem că și în acest an de Black Friday îți pregătim surprize la fel de interesante, dar și sesiuni de shopping pe care nu ai să le poți uita. Stai pe blogul glo™ ca să nu ratezi nicio informație despre Black Friday 2023.

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.