glo-cigarettes-bannerglo-cigarettes-banner


CONCLUZIILE STUDIULUI CLINIC DE 360 DE ZILE PRIVIND EFECTELE UTILIZĂRII glo™, ÎN CÂTEVA CUVINTE

Studiile clinice au demonstrat că, prin trecerea exclusiv la glo™, se înregistrează îmbunătățiri semnificative și susținute la o serie de indicatori ai riscurilor corelate cu bolile asociate fumatului, în comparație cu fumătorii care au continuat să fumeze*. Între acestea se număra bolile pulmonare, cancerul și bolile cardiovasculare (CVD). Datele, publicate în Internal and Emergency Medicine, se bazează pe schimbările favorabile raportate la trei, șase si 12 luni.

Pe baza indicatorilor incipienți de boală măsurați, fumătorii care au trecut complet la glo™ în loc să continue să fumeze au prezentat:


• Reducerea semnificativă și susținută a unui biomarker cu potențial de a provoca leziuni ADN asociate cancerului pulmonar
• Reducerea semnificativă și susținută a numărului de celule albe din sânge, un marker inflamator asociat dezvoltării precoce a bolilor cardiovasculare și a altor boli asociate fumatului
• Îmbunătățirea susținută a colesterolului HDL asociat dezvoltării reduse a bolilor cardiovasculare
• Îmbunătățirea semnificativă și susținută a unui indicator al sănătății pulmonare (FeNO)
• Îmbunătățirea semnificativă și susținută a unui indicator cheie al stresului oxidativ, un proces implicat în mai multe boli asociate fumatului, precum bolile cardiovasculare.


*Aceste produse nu sunt lipsite de riscuri și conțin nicotină, o substanță care creează dependență.

Citiți întregul articol aici.Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.