Vine vara, bine-mi pare… începe distracția la soare

glo-summer-well
Miercuri, 7 Iun. 2023

Vine vara, bine-mi pare… începe distracția la soare

După o primăvară extrem de capricioasă, în care ploaia ne-a chinuit aproape zilnic, vara s-a instalat în sfârșit și ne promite trei luni de neuitat. Luna iunie este una dintre cele mai frumoase luni din an, din simplul motiv că e luna în care ne facem planurile de vacanță. Plecări la mare, excursii la munte, festivaluri și concerte, petreceri târzii în noapte alături de prieteni, toate încep să prindă contur în această lună.

Așa că am decis și noi să ne deschidem agenda și să începem “programările” pentru această vară.

Sneakers & Co. 2023 dă startul distracției de vară în acest weekend

Cel mai mare eveniment pentru comunitatea pasionaților de sneakers revine cu o a doua ediție și de această dată sub umbrela gloTM Rebels With a Cause. În acest weekend, pe 9-11 iunie 2023 la Combinatul Fondului Plastic din București, sunt așteptați toți pasionații de sneakers, dar și cei care vor să petreacă trei zile într-un loc în care muzica, arta și streetstyle-ul se întâlnesc.

 

Workshop-uri, sesiuni de shopping, expoziții inedite și, mai ales, artă pe sneakerși. Peste 50 de colecționari privați vor vinde produse în ediții limitate cât și modele populare. De asemenea, mai mulți retaileri ne pregătesc lansări exclusive și modele speciale. GloTM vă dă întâlnire la cel mai cool eveniment al verii.

Electric Castle, în Bonțida, Cluj

Ca în fiecare an, Electric Castle ne invită, de pe 19 iulie, la Cluj, să dansăm la castel. Iar noi, echipa glo™, nu putem să lipsim de la un asemenea eveniment și să nu le oferim participanților amintiri de neuitat.

electric-castle-festivalelectric-castle-festival

 

Anul acesta se anunță un line-up electrizant cu accente de punk-rock și pop-rock. Trupe precum Macklemore, The Chemical Brothers, Pendulum sau artiști ca Iggy Pop și George Ezra ne promit cinci zile de muzică bună și dans. Iar pasionații de muzică R&B se vor bucura de  influențele soul, ascultând-o pe artista Tash Sultana. Ediția a IX-a ne promite și momente susținute de doi DJ de renume: Jamie XX și Peggy Gou.   

Așa că te așteptăm la Castelul Banffy, în Bonțida, Cluj, pentru concerte de zile mari și experiențe inedite, de pe 19 până pe 23 iulie. Tu vino cu energie și chef de dans, noi facem tot posibilul să rămâi cu amintiri de neuitat.

Summer Well, un festival ca o magie

Poate cel mai frumos weekend din vară, weekend-ul 11-13 august este acel moment la care ne gândim tot anul. Timp de trei zile, domeniul Știrbei se transformă într-un loc magic în care muzica, dansul, prietenii, zâmbetele și experiențele de neuitat se împletesc într-un background feeric. Pentru că Summer Well este mai mult decât un simplu eveniment, este o comunitate de oameni cu o pasiune comună: muzica bună.

summer-well-festivalsummer-well-festival

 

Și cum muzica bună ne unește, nu putem să nu-ți spunem câteva nume de pe afișul din acest an care știm că te vor cuceri.

Florence + The Machine, Yungblud și Tom Grennan. Vorbim de trei artiști care fac parte din categoria “artiști de neratat”. De la Florence care impresionează zilnic mii de fani, construind o comunitate puternică, până la Yungblud care crează o atmosferă incendiară în cadrul concertelor lui și Tom Grennan, care se va reîntoarce să ne recucerească inimile pe Main Stage anul acesta, după concertul de neuitat din anul 2018, de la Summer Well. 

 

Și nu uita să citești cele mai noi articole de pe blog și să stai cu ochii pe pagina de Instagram @glo_romania pentru noutăți legate de festivaluri și alte proiecte cool din lumea glo™.

 

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.