Sneakers & Co. 2023 a dat startul distracției de vară

glo-sneakersco
Joi, 15 Iun. 2023

Sneakers & Co. 2023 a dat startul distracției de vară

Vara a început, iar Sneakers & Co. 2023 x glo™ a dat startul distracției cu un nou eveniment în care sneakerșii au fost în centrul atenției.

Mii de persoane pasionate de pantofi sport și-au dat întâlnire la Combinatul Fondului Plastic pentru trei zile în care distracția, muzica live, arta și streetstyle-ul s-au întâlnit.

Graure & glo™ Rebels With a Cause

Nu au lipsit, nici de la această ediție, workshop-urile, sesiunile de shopping, expozițiile inedite, lansările exclusive și, mai ales, arta pe sneakerși. Iar la capitolul artă pe sneakerși, Graure și-a aratat și de această dată talentul. La invitația glo™, sub sloganul Rebels With a Cause, îndrăgitul sneaker artist Octavian Graure a transformat 40 de perechi de sneakerși albi în sneakers unici, numai buni de purtat, admirat și dansat. Sneakerșii personalizați au avut ca punct comun device-ul Air.

A day in my shoes by Graure

Iar când nu a pictat, Graure a stat la povești, la o cafea, cu unii participanți Sneakers & Co. 2023 în cadrul AirStream Van-ului glo™. Cum arată o zi din viața lui și cât de puțin se vede pe social media din întreg procesul creativ au fost câteva subiecte pe care artistul le-a dezbătut cu pasionații de sneakerși (sau sneaker heads așa cum li se mai spune).

Dezbateri și idei la Sneaker Talks 

O altă atracție a evenimentului au fost dezbaterile lui Bogdan Drăcea despre fenomenul sneakers cu Pacepa, Graure sau Dan Frînculescu. S-a vorbit despre cum aceasta pasiune pentru sneakerși a născut adevărate prietenii, despre provocările vieții de sneaker heads dar și despre faptul că sneakerșii ne pot arăta o altă perspectivă asupra artei.

Și tot în cadrul dezbaterilor, Graure le-a povestit participanților Sneakers & Co. 2023 despre cei zece ani de activitate în această industrie, despre provocările vieții de sneaker artist, dar mai ales despre cum reușește să transforme niște sneakerși basic în adevărate opere de artă.

Sărbătoarea sneakerșilor cu muzică

Cea de-a doua ediție Sneakers & Co. a fost cu adevărat o sărbătoare a sneakerșilor, iar muzica și dansul au ținut până seara târziu. Vlad Dobrescu, DJ Oldskull sau DJ Vlad Ras T au întreținut atmosfera pe ritmuri de hiphop, funk sau raggae “obligându-i” pe iubitorii de sneakerși să-și încerce noile achiziții și în pași de dans.

 

Stai pe blogul glo™ ca să afli vești despre următoarea ediție Sneakers & Co. dar și despre festivalurile verii 2023 ca să cunoști noi artiști români #RebelsWithACause pe care glo™ îi sprijină și promovează.

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.