OMR 2024: glo™ se alătură celui mai mare festival de marketing digital și tehnologie din Europa

glo™ se alătură la OMR 2024
Marți, 16 Apr. 2024

OMR 2024: glo™ se alătură celui mai mare festival de marketing digital și tehnologie din Europa

Festivalul OMR, cunoscut sub numele de Online Marketing Rockstars Festival (OMR) este unul dintre cele mai mari evenimente din Europa dedicat marketingului digital și tehnologiei, încă din anul 2011.

Ediția din acest an are loc la Hamburg, în perioada 6-9 Mai, și aduce peste 800 de speakeri internaționali în fața a peste 70.000 de participanți. Cu alte cuvinte, lumea marketingului online și a tehnologiei se reunește la Hamburg pentru cel mai mare eveniment de marketing digital și tehnologie din Europa.

 

Tot ce trebuie să știi despre universul digital
 

Șase scene pe care vor urca nume mari din lumea digitală , workshopuri și evenimente secundare, o zonă expozițională cu peste 1.000 de participanți, dar și tururi ghidate, networking, concerte și cursuri de master, Festivalul OMR este de neratat pentru profesioniștii digitali.

Aici sunt prezentate toate informațiile de ultimă oră din lumea digitală si a tehnologiei, iar glo™ nu putea să lipsească de la un eveniment atât de important. Corner dedicat universului glo™, masterclass-uri, dar și prezență în zona expozițională, glo™ se pregătește așa cum se cuvine pentru un festival memorabil.

Cu experiențe unice, precum cele generate de către tehnologia noului glo™ Hyper Pro, primul dispozitiv glo™ cu ecran smartled. Un ecran intuitiv care comunică utilizatorului într-un mod simplu și imediat toate funcționalitățile principale ale dispozitivului: nivelul bateriei, startul sesiunii, durata sesiunii, profilul de gust.

 

Inspirația vine la OMR
 

OMR aduce pe aceeși scena nume mari din lumea digitală și personalități cunoscute în lumea întreagă. Având peste 800 de speakeri care vor urca pe scenă, cu siguranță vom avea parte de două zile inspiraționale, pline de discursuri, paneluri și discuții, iar concertele live vor asigura atmosfera perfectă pe durata evenimentului.

Festivalul OMR oferă conținut inspirațional și unic despre cele mai relevante tendințe și subiecte de marketing digital. Cu cine ne vedem la festival?

 

Și nu uitați să citiți cele mai noi articole de pe blog și să stați cu ochii pe pagina de Instagram @glo_romania pentru surprizele OMR pe care glo™ vi le pregătește.

 

(18+) glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.