More than a hustle: din Tokyo în Cluj Napoca

more-than-a-hustle-special-episode
Vineri, 20 Oct. 2023

More than a hustle: din Tokyo în Cluj Napoca

More than a hustle revine cu un nou episod special. De această dată, vă invităm în universul unui artist international: ☆Taku Takahashi (m-flo)

Păstrând conceptul de explorare profundă a relației dintre artist, meseria sa și orașul în care trăiește, acest nou episod More than a hustle abordează o perspectivă ușor diferită. O viziune a unui artist care provine dintr-un oraș și o cultură total diferite de ale noastre: Tokyo.

Tokyo, haos în armonie

“Japonia este o compilație a tuturor lucrurilor bune din întreaga lume. Cultura noastră subterană a scăzut în intensitate în ultimii ani. Suntem martorii unei tranziții în muzică și în industria muzicală. Și, ca artist, mă străduiesc să adaug mai mult sens acestui moment prin crearea unui tip diferit de muzică,” ne povestește ☆Taku Takahashi (m-flo)

Tokyo nu este pentru toată lumea

☆Taku Takahashi (m-flo) spune că orașul în care locuiește îi este sursă de inspirație, dar recunoaște ca Tokyo nu este un oraș în care ar putea să trăiască oricine. “Tokyo nu este pentru toată lumea, dar există o modalitate de a trăi în acest oraș. Iar asta înseamnă să găsești un loc în care să te simți în armonie, să fii bine cu tine, ne povestește Taku.

În noul episod More than a hustle, descoperim un Tokyo impunător, aglomerat, mereu în mișcare, dar cu oameni politicoși și totul foarte bine organizat. Un oraș care își schimbă culorile și vibrația în funcție de momentul zilei, gradual, așa cum se schimbă anotimpurile. “Ziua și noaptea definesc aspectul orașului și atmosfera acestuia. Culoarea orașului se schimbă la fel cum se schimbă culorile celor patru anotimpuri. Cele două părți ale zilei se simt și sună diferit, dar oferă o imagine perfectă a orașului” spune ☆Taku Takahashi (m-flo)

Orașul face parte din mine

Pentru Taku, Tokyo este mai mult decât un oraș în care trăiește. Este acel loc de unde își ia energia, inspirația, creativitatea. Orașul este mai degrabă o emoție pe care o poartă mereu în suflet, alături de muzică, și o duce mai departe în toate colțurile lumii. “Tokyo face parte din mine, așa că muzica mea este înrădăcinată și îi aparține acestui oraș. Dar sunt fericit cu modul în care oamenii o ascultă când călătoresc în Europa. Peste tot pe unde merg, iau muzica și orașul cu mine. Iar când vorbesc despre aceste două elemente, am această senzație de completitudine, aproape imposibil de descris” ne mărturisește  ☆Taku Takahashi (m-flo)

Povestea unui artist de succes

În acest episod special More than a hustle aflăm povestea unui artist care și-a început cariera în anul 1998 ca DJ/producător al grupului muzical J-pop "m-flo". Grupul a devenit rapid cunoscut, iar în ultimul deceniu a vândut peste 2 milioane de copii din cele 30 de single-uri și 10 albume. ☆Taku Takahashi (m-flo) este de asemenea bine cunoscut pentru munca sa solo ca producător/compozitor, remixând muzică pentru artiști de renume precum Calvin Harris, The Ting Tings, Morgan Page și SMAP, acoperind diferite genuri muzicale din întreaga lume.

Singura stație radio de muzică de dans

În anul 2011, ☆Taku Takahashi (m-flo) a început cea mai ambițioasă inițiativă a sa, stabilind prima și singura stație de radio de muzică de dans din Japonia, "block.fm". Cu peste 40 de programe, inclusiv mixuri exclusive de la DJ-i internaționali de renume mondial. Mai mult, ☆Taku Takahashi (m-flo) a fost votat numărul 1 DJ timp de trei ani la rând, de către cea mai cunoscută publicație de muzică de dans din Japonia, "LOUD", pentru lista lor anuală "DJ 50/50" a celor mai buni DJ-i.

Când două culturi se întâlnesc

“Participarea la glo™ Creative Camp & Electric Castle face parte din procesul meu de creștere continuă. Faptul că am întâlnit atât de mulți oameni minunați la acest festival a fost o bucurie, deoarece am putut împărtăși o parte din cultura japoneză și, în același timp, simt că am primit o parte din cultura românească”, spune ☆Taku Takahashi (m-flo)

 

Mtah Img Corp YT

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.