Line-up-ul Summer Well 2024 este aici. Află care sunt artiștii pe care îi vei asculta în această vară!

Line-up-ul Summer Well 2024 este aici. Află care sunt artiștii pe care îi vei asculta în această vară!
Marți, 26 Mar. 2024

Line-up-ul Summer Well 2024 este aici. Află care sunt artiștii pe care îi vei asculta în această vară!

Zilele frumoase de primăvară au adus o veste foarte bună pentru toți iubitorii de muzică. Primele nume confirmate pentru noua ediția Summer Well sunt aici, iar noi nu puteam să fim mai încântați. Keane, Nothing But Thieves, Two Door Cinema Club, Tommy Cash, Son Mieux, Teezo Touchdown, Grandson, Lucky Love, Joker Out, Joesef, Ari Abdul, Stone, Dwells, Rareș, Lvx Machina, +SHE+ și SPP Summer Extravaganza. Sună bine, nu-i așa?

Save de date 9-11 august 2024

Echipa glo™ vă dă întâlnire la a 13-a ediție Summer Well, ediție care se va desfășura și de această dată la Domeniul Știrbey din Buftea, în perioada 9-11 august. Promitem să ne pregătim corespunzător pentru trei zile ca de vacanță, trei zile în care muzica bună și distracția o să fie la ele acasă.

Line-up cu nume mari

Și cum să nu ne bucurăm când vedem în line-up nume mari ca Keane. Trupa britanică, care este la prima vizită în România, este recunoscută la nivel internațional pentru metodele sale alternative de a crea muzică. Keane adaugă mereu un twist oricărei melodii prin folosirea sintetizatorului sau a pianului în locul chitarei - diferențiindu-se astfel de celelalte trupe rock.

Și tot la această ediție ne revedem cu prieteni apropiați ai festivalului, nimeni alții decât Nothing But Thieves. Aceștia promit să ne surprindă cu o serie de materiale noi. Alături de ei, îi avem pe inimitabilul Tommy Cash - cunoscut pentru stilul său vizual alternativ - și pe Lucky Love - artistul care a cucerit rețelele de socializare cu piesa sa "Masculinity”.

”Prin această ediție Summer Well ne dorim să demonstrăm că numărul 13 este unul cu adevărat norocos. Un noroc care se materializează prin concerte live unice, experiențe și activități gândite special pentru publicul festivalului și o atmosferă care îmbină arta și cultura într-un mod captivant. Cu un line-up care îi include pe Keane, Nothing But Thieves și Tommy Cash, cred că suntem gata să oferim publicului o serie de momente cu adevărat memorabile.” declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Abonamentele pot fi achiziționate pentru o perioadă limitată la prețul promoțional de 375 lei + taxe de pe summerwell.ro

Și nu uitați să citiți cele mai noi articole de pe blog și să stați cu ochii pe pagina de Instagram @glo_romania pentru noutăți legate de festivaluri și alte proiecte cool din lumea glo™.

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.