Festivaluri pe care le așteptăm nerăbdători în 2024. Află ce artiști poți să vezi pe scenă în această vară! 

festivaluri-2024
Luni, 26 Feb. 2024

Festivaluri pe care le așteptăm nerăbdători în 2024. Află ce artiști poți să vezi pe scenă în această vară! 

Noul An a început în forță, cu temperaturi mult sub limita suportabilității (asta ca să nu spunem că avem parte de un ger de crapă pietrele :D). Zăpada și gheața sunt și ele prezente ca să se asigure că tabloul este complet, iar noi nu facem altceva decât să visăm cu ochii deschiși la zilele calde de vară pe care le așteptăm ca și când.  

Zilele frumoase de vară, când vacanța este aproape, grijile tot mai departe, line-up-urile festivalurilor preferate afișate, iar ținutele în plină pregătire. Pentru că, trebuie să recunoaștem că festivalurile au această putere magică de a ne face să visam cu ochii deschiși (în special în zile reci de iarnă ca acestea).

Electric Castle 2024, ediție aniversară

Electric Castle 2024 se anunță cu adevărat special, mai ales că în acest an festivalul împlinește 10 ani. Zece ani de muzică bună, experiențe de neuitat, prieteni care au dansat până în zori, plimbări cu balonul cu aer cald și atât de multe amintiri. Așa că, de pe 17 până pe 21 iulie suntem invitați într-o lume fantastică, la Castelul Banffy, în Bonțida Cluj, să ne bucurăm împreună de tot ce ne oferă Electric Castle. Și cum vorbim despre o ediție aniversară, nume mari s-au anuțat în line-up. Massive Attack (formația britanică se reîntoarce pe scenă după cinci ani de pauza, iar primul concert îl susțin chiar la Electric Castle), Queens Of The Stone Age, Bring Me The Horizon, Chase & Status Live sunt doar câteva formații care ne vor face să cântăm și să dansăm până spre dimineață. De pe afiș nu lipsesc nici Subcarpați, Irina Rimes, Coma, Marc Rebillet, Nina Kraviz, Bonobo sau Vița de Vie. Cu aceste nume anunțate deja de organizatori, cu siguranță o să avem parte de o ediție cu adevărat electrizantă.  

Și, bineînțeles că echipa glo™ nu poate să lipsească de la un asemenea eveniment. Așa că, sperăm să ne întâlnim la Castelul Banffy, în Bonțida, Cluj, pentru concerte de zile mari și experiențe electrizante, de pe 17 până pe 21 iulie. Tu vino cu prietenii tăi, energie bună și chef de dans, iar noi promitem să facem tot posibilul să-ți dăruim amintiri de neuitat.

Summer Well sau cel mai frumos weekend din august

Un alt festival pe care îl așteptăm cu sufletul la gură este Summer Well sau, așa cum îi mai spunem noi: cel mai frumos weekend din luna august. În perioada 9-11 august ne dăm întâlnire la Domeniul Știrbei să ne bucurăm împreună de muzică bună și de 3 zile cu adevărat magice. Însă, până atunci, așteptăm cu nerăbdare ca organizatorii să anunțe line-up-ul acestui an.  

Așa că, stai pe blogul glo™ ca să afli care sunt artiștii pe care o să-i ascultăm în acest an la Summer Well, dar și care sunt evenimentele din această vară la care glo™ te invită alături de prietenii tăi. 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.