Electric Castle 2023 x glo™, mulțumim pentru amintiri

glo-electric-castle
Luni, 21 Aug. 2023

Electric Castle 2023 x glo™, mulțumim pentru amintiri

Încă o ediție Electric Castle s-a încheiat și noi am rămas cu amintiri de neuitat, de care ne vom bucura toată iarna, până la următoarea întâlnire la castel.

 

Atât de multe experiențe, prieteni vechi și noi cu care am dansat până în zori, plimbări cu balonul cu aer cald, dar și meet & greet-uri cu artiștii preferați.

 

De pe 19 iulie până pe 23 am trăit cu toții într-o lume de vis, la Bonțida, cu o singură dorință: să ne distrăm și să ne bucurăm de tot ce ne oferă unul dintre cele mai iubite festivaluri de muzică din România.

Meet & greet cu Deliric & Inna 

Și nu putem să nu ne amintim de seara în care ne-am întâlnit cu Deliric și Inna, într-una din zonele glo™ de la Electric Castle. Binențeles că s-a lăsat cu multe poze, pahare cu prosecco (nu spunem câte, pentru că ce se-ntâmplă la Bonțida, rămâne la Bonțida.

electric-castle-gloelectric-castle-glo

Niciun an fără baloanele cu aer cald glo™

Pentru că da, și în acest an, ne-am bucurat de nelipsitele baloane cu aer cald glo™ și am putut admira castelul de la înălțime. Și ce frumos a fost!

Și pentru că ne-a plăcut în aer, am zis să continuăm distractia la scena Booha. Locul perfect pentru poze demne de toată admirația pe Instagram.

electric-castle-festivalelectric-castle-festival

Artiști internaționali ne-au făcut să dansăm până în zori

Și cum muzica a fost cea care ne-a adus pe toți la Bonțida, nu putem să nu menționăm numele mari ca Macklemore, Pendulum sau artiști ca Iggy Pop și George Ezra ce ne-au oferit cinci zile de muzică bună și dans. Iar pasionații de muzică R&B s-au bucurat de influențele soul, ascultând-o pe artista Tash Sultana. Ediția a IX-a ne-a pregătit și momente susținute de un DJ de renume: Jamie XX.   

Mixuri la scena Booha, scena glo™

Bineînțeles că ne-am bucurat și de muzica pusă de cei trei DJ câștigători ai concursului organizat de EC x glo™. Aceștia și-au mixat seturile timp de 90 de minute și astfel au avut ocazia să performeze pentru mii de oameni alături de nume mari din muzica internațională. Dar și de vocea specială a îndrăgitei artistei Ioana Milculescu, care a avut un recital live de zile mari pe scena glo™, Booha.

 

Nu au lipsit nici Vintage glo vans, locul în care gloerii s-au putut bucara de produsele lor preferate marca glo™. Pentru că nu puteam să venim la festival fără minunatele deviceuri glo, nu-i așa?

Și cum să nu ne fugă deja mintea la ediția Electric Castle din 2024 și să nu ne întrebăm oare ce surprize ne așteaptă și în anul viitor?

Dar până atunci, stai pe blogul glo™ ca să afli care sunt următoarele evenimente din această vară la care glo™ te invită alături de prietenii tăi. 

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.