Massif Festival: trăiește experiența primului festival de iarnă din România alături de glo™

glo-x-massif
Marți, 14 Feb. 2023

Massif Festival: trăiește experiența primului festival de iarnă din România alături de glo™

 

Deja nu mai e ceva neobișnuit să ne stabilim vacanțele în jurul celor mai bune festivaluri însă de anul acesta, poți intra în vibe chiar mai devreme. Între 3 și 5 martie, glo™ îți dă întâlnire la Massif by Untold, primul festival pe pârtie din România. Artiștii preferați, zăpada, schiurile și outfit-uri cool sunt doar câteva dintre elementele cu care Massif te va surprinde pe platoul Bradu, chiar la baza pârtiei din Poiana Brașov.

Un nou mix de experiențe

Massif Festival vine cu un concept cu totul nou pentru Europa Centrală și de Est. Main stage-ul se află în aer liber, iar locurile preferate de petrecere ți le poți alege chiar tu la coborârea de pe pârtie. 

Sunt așteptați până la 12.000 de participanți, iubitori de iarnă, dar și de muzică bună gata să intre în vibe-ul de festival pentru că pe scena principală vor încălzi atmosfera unii dintre cei mai cunoscuți artiști și DJ internaționali și locali.

Dimitri Vegas, MATTN, Nicky Romero, Morten sau Quintino sunt doar câțiva din cei care vor urca pe scena principală alături de INNA, Delia, Kadebostany, Grasu XXL, Ian sau Killa Fonic.

glo-x-massif-festivalglo-x-massif-festival

 

Iar dacă vrei o schimbare de peisaj, trebuie doar să traversezi decorul de vis Massif, de la baza pârtiei Bradu, unde te mai așteaptă și alte două scene - G.O.A.T și Retro Fantesia.

G.O.A.T este o scenă indoor dedicată celor mai tari hituri din toate timpurile și care te va întâmpina cu o selecție de piese din anii '60 și până în 2000, Greatest Of All Time, așa cum spun chiar organizatorii. Tot aici vei putea să-ți oferi o resetare muzicală prin fusion-uri de hip-hop, trap, pop, rock sau chiar folclor alături de Lupii lui Calancea, Surorile Oșoianu și Carmen Chindriș. 

Retro Fantesia, cea de-a doua scenă în aer liber, îți va aduce cele mai fine mixuri și remixuri retro, precum și unii dintre cei mai tari DJ-i români. Cuvântul de ordine e „retro“ pentru că aici vei întâlni cele mai cunoscute piese rock, pop și dance românești ale anilor '90 și 2000. 

Dacă punem la socoteală și scenele de la cele trei apres-ski-uri celebre din România, știm că Massif Festival va deveni mai mult ca sigur locul preferat al pasionaților de experiențe noi, unde after-party-urile sunt mereu la înălțime.  

#RebelsWithaCause la înălțime

Ca de obicei, glo™ te pregătește pentru o experiență la înălțime la Massif. Caută concursurile de pe Instagram și OneUp, înscrie-te și ai putea câștiga ingredientele unei experiențe de neuitat la festival. Ai transport la înălțime, cu elicopterul la festival, 2x abonamente VIP pentru festival și cazarea într-un hotel premium pe durata festivalului.

Toată lumea gata de distracție la prima ediție Massif Festival? Să înceapă distracția!

 

 

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.