Ești pregătit pentru MASSIF 2024? glo™ îți promite cea mai cool experiență la festivalul iernii

glo-x-massif-festival
Joi, 29 Feb. 2024

Ești pregătit pentru MASSIF 2024? glo™ îți promite cea mai cool experiență la festivalul iernii

 

A doua ediție a Festivalului MASSIF este aproape, așa că nu e de mirare că gândurile noastre zboară spre distracția de pe pârtie, spre muzica bună pe care o vom asculta și pe care vom dansa, spre momentele de neuitat alături de prieteni.

Ca de obicei, glo™ are grijă ca tu să te bucuri de o super experință la cel mai cool festival pentru Europa Centrală și de Est care va avea loc în Poiana Brașov, pe platoul Pârtia Bradul, între 14-17 martie.

Ce trebuie tu să faci? Nimic mai simplu: să-ți pregătești ținutele și să-ți suni prietenii. Noi îți garantăm multă muzică bună, artiști internaționali, activități montane și multă distracție pe pârtie, în Poiana Brașov.

glo-x-massif-festivalglo-x-massif-festival

Artiști intenaționali pe Main Stage

Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Valeron, Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré sunt artiștii internaționali care vor fi prezenți pe scena MASSIF. Iar acestora li se alătură și nume consacrate din muzica românească: Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang.  

Invitații la festival

Iar vestea și mai bună este că glo™ ți-a pregătit premii de neratat și experiențe memorabile. Avem pentru tine 10 invitații duble, prin tragere la sorți, în platforma OneUp. Tot ce ai de făcut este să te înscrii AICI.

Experiențe inedite

Și ca experiența să fie una cu adevărat memorabilă, îți pregătim si pe pagina noastra de Instagram multe suprize si încă un giveaway de zile mari! Tot ce ai de făcut este să rămâi cu ochii pe noi.

glo-x-massif-festivalglo-x-massif-festival

Momente unice by glo™

Festivalurile sunt pentru noi acele momente unice în care magia, muzica, bucuria și libertatea se împletesc și astfel se nasc amintirile de neuitat. Așa că, nu e de mirare că și pentru MASSIF ți-am pregătit călătorii senzoriale inedite și interactive și multe experiențe unice care se vor transforma în cele mai frumoase amintiri. Dar nu-ți spunem mai multe… încă ;)

Cu cine ne vedem pe pârtie? Noi cu siguranță o să fim acolo cu chef de dans și de distracție. Fă-ți bagajele și vino alături de glo™ la MASSIF.

Și nu uita că îți poți schimba biletul electronic cu brățara, în perioada 8 – 11 Martie, la Insulele glo™ din Băneasa Shopping Center (București), AFI Mall (Brașov) și Iulius Mall (Cluj).

 

 

(18+): glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.