3 motive să te bucuri de toamnă la Fall in Love Festival

fall-in-love-fest
Joi, 25 Aug. 2022

3 motive să te bucuri de toamnă la Fall in Love Festival

Cine spune că vara este cel mai iubit sezon, nu a trăit încă experiența Fall in Love Festival la Palatul Mogoșoaia. Noi însă ți-am pregătit 3 motive să te îndrăgostești de noul sezon la festival.

 1. Back to nature

Dacă vara am fost ba pe autostrada spre mare, ba pe la festivaluri și expoziții de artă, începutul de toamnă merită sărbătorit chiar în mijlocul naturii. Și ce loc mai bun de a întâmpina acest sezon decât în grădina Palatului Mogoșoaia? Te poți plimba pe lângă lac și poți asculta line-up-ul Fall in Love Festival în aer liber.

 2. Sezonul emoțiilor

Știm că finalul verii aduce nostalgie, dar mai știm și cât de mult îți place să asculți muzică și să te distrezi la festivaluri. Așa că de ce să nu te îndrăgostești de toamnă și să împărtășești această senzație cu gașca de prieteni și cu restul festivalierilor de la Fall in Love?

Temp 1550x600 1

 3. Amintiri noi

Suntem convinși că ai trăit momente de neprețuit la festivalurile verii, dar odată cu venirea unui nou sezon, e momentul să creezi amintiri noi.

La Fall in Love Festival, vei avea șansa să faci cunoștință cu un line-up de artiști apreciați la nivel internațional, precum: Jessie Ware, Mura Masa, Years & Years, Subcarpați și mulți alții. Și dacă tot ajungi la festival, nu uita să îți iei o poză în format Polaroid de la Airstream Van sau un GIF 360°.

 

 Bonus

Dacă nu ți-ai cumpărat încă biletele, glo™ ți-a pregătit și un concurs în care poți câștiga 3 invitații duble la Fall in Love Festival.

Tot ce trebuie să faci este să introduci codul gloxfestival la achiziția oricărui Starter Kit hyper+ UNIQ sau Welcome Kit hyper+ UNIQ de pe glo.ro în perioada 23-30 august și vei intra automat în tragerea la sorți pentru una dintre invitațiile duble. Vezi regulamentul aici.

 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.