Summerish hotspot

glo-summer-well
Marți, 20 Iun. 2023

Summerish hotspot

 

Vara e sezonul când simțim că redescoperim lumea și oamenii. Natura capătă o cu totul altă formă, toți din jur sunt mai fericiți și parcă și viața merge mai bine.

 

Nu simți și tu că ești în căutare de nou? Oameni, informații, preparate și peisaje. Îți dorești să explorezi și să simți. Să iubești și să imortalizezi. Să fie totul perfect. Go with the flow.

 

Pentru noi, un astfel de sentiment perfect se trăiește la festival. Summer Well Festival, mai exact. Locul unde parcă oamenii cei mai diferiți și frumoși se decid să-și dea întâlnire și să celebreze viața.

 

 

Fie că te uiți în stânga sau în dreapta, descoperi stiluri vestimentare variate, discuții intrigante, zâmbete minunate și câte și mai câte. E locul unde nu doar muzica este superbă, ci întreaga atmosferă parcă te transportă undeva. Într-un loc unde poți descoperi trăiri și sentimente noi, ce te fac mai bogat. Din punct de vedere mental, psihic și emoțional.

 

E festivalul de unde îți garantăm că vei pleca cu cel puțin 5 prieteni noi, vreo 400 de poze în galerie și o mică durere de picioare (de la cât de mult te-ai plimbat, dansat și distrat în cele 3 zile de festival).

 

Noi deja ne pregătim ușor-ușor look-urile, ne gândim la ce concerte vrem să ajungem neapărat și totodată, ne întrebăm cum ne vor mai surprinde din punct de vedere cultural. Ne vedem?

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.