Summer Well takevoer - meet the artists (II)

glo-summer-well
Luni, 7 Aug. 2023

Summer Well takevoer - meet the artists (II)

Următorii artiști pe care ne-am dorit neapărat să-i cunoaștem mai bine sunt băieții de la Cassia - Rob Ellis (vocal, chitară), Lou Cotterill (bass) și Jacob Leff (tobe). Originar din nordul Londrei, acest trio se remarcă printr-o apariție exotică, având un repertoriu ce oferă indie-ului un twist tropical.

 

Inspirația trupei se regăsește în călătoria solistului petrecută din Africa de Vest, în zona Zambiei. Pe lângă asta, un rol important în definirea stilului lor l-a jucat și bunicul lui Rob, un pasionat al muzicii în adevăratul sens al cuvântului.

 

Aceștia au revenit pentru a doua oară în România cu ocazia celei de-a 12 ediții Summer Well, fiind complet fermecați de frumusețea Bucureștiului și a Domeniului Știrbey.

 

În opinia noastră, Cassia nu reprezintă neapărat un grup muzical nou, ci mai degrabă o trupă cu un gen nișat care caută să ofere lumii întregi frumusețea creată de ei. Astfel, am fost curioși să descoperim ce-i face pe băieții să-și continue drumul pe care au pornit, care e motivația lor de zi cu zi.

 

Rob ne-a spus cu zâmbetul pe buze că el pur și simplu “se bucură când cântă, iar acest lucru este de ajuns”. În același timp Lou, basistul trupei, ne spune că “se gândește la asta cam zi de zi și că nu ar fi fost altceva ce ar fi putut face în afară de a fi artist”.

 

summer-well-festivalsummer-well-festival

 

Drumul lor muzical începe undeva în 2016, când Cassia lansa single după single - ”Moana", "Paradise Beach" și "100 Times Over" - având fel și fel de gig-uri prin orașul lor natal și nu numai. Drept rezultat, o puternică comunitate de fani apare, ce îi susține și promovează, adorându-le show-urile pline de energie.

 

În timpul concertului lor, am avut ocazia să auzim live ultima lor piesă ”whatstheuse”, un single pe care l-au lansat alături de un video senzațional de cinematic. Deși aceștia au o energie explozivă și emană o stare de bine, am fost dornici să descoperim care e mesajul din spatele melodiei și a videoclipului. Astfel, Rob ne-a dezvăluit că piesa este sinonimă cu drumul pe care îl avem fiecare dintre noi în viață - schimbările prin care trecem, nevoia de adaptare care răsare de acolo, vulnerabilitatea și sentimentul că lucrurile o iau mereu de la început. Mai mult de atât, acesta ne-a descris ca modalitatea lui de a compune muzică se desfășoară într-un mod extrem de rapid, precum o confesiune materializată în note muzicale.

 

În final, băieții de la Cassia ne-au spus că în viziunea lor viitorul ce urmează pare a fi unul fericit, plin de soare și progres continuu.

 

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.