Summer Well takeover - meet the artists (I)

glo-summer-well
Vineri, 4 Aug. 2023

Summer Well takeover - meet the artists (I)

A fost de vis, asta e clar. Ce-a de-a 12-a ediție Summer Well Festival ne-a oferit o experiență memorabilă în adevăratul sens al cuvântului. De la locația superbă și activitățile minunate, până la concertele live senzaționale.

 

Un twist special al ediției de anul acesta e că pe Main Stage au apărut câteva nume relativ noi în industria muzicii, artiști emergenți care mai de care deosebiți ce ne-au încântat cu apariții unice și show-uri care mai de care pline de energie.

 

Astfel, dorindu-ne să cunoști mai bine persoana creativă din spatele acestor artiști, am reușit să-i ”răpim” la o serie de interviuri pe câțiva dintre ei. Descoperă atât în paragrafele următoare, cât și în următoarele articole din această serie, cine sunt cei care ne-au oferit o atmosferă de neegalat în cele 3 zile de festival.

 

Prima pe lista noastră este Baby Queen, o cântăreață din Londra. Arabella Latham, în vârstă de 26 ani, s-a remarcat în industria muzicală printr-un stil care îmbină o serie de genuri muzicale, dar și printr-o lirică fabulos de atentă și tehnică. Aceasta ne-a dezvăluit că pe lângă rădăcinile ei sud-africane, o influență semnificativă în procesul creativ a fost tatăl ei, care a avut dintotdeauna gusturi muzicale eclectice, oferindu-i astfel oportunitatea să asculte fiecare gen de muzică în parte.

 

summer-well-festivalsummer-well-festival

 

Deși compunea și scria piese de mult, Arabella ne-a spus că Baby Queen apare în momentul în care aceasta decide să se mute la Londra, factorul ce a influențat-o în mod direct și constant, capitala Angliei fiind un loc pe care ea îl descrie ca fiind plin de posibilități și pur și simplu magic. De atunci și până în prezent, după nenumărate încercări de a-și materializa experiențele personale prin versuri și ritmuri melodice, Baby Queen începe ușor-ușor să devină o artistă iubită la nivel internațional. Sinceritatea muzicală, sentimentele veridice și prezența dinamică din cadrul fiecărui concert sunt ceea ce atrag și captivează publicul de fiecare dată.

 

Arabella urmează să lanseze un nou album intitulat ”Quarter Life Crisis” în luna octombrie. Fiind curioși despre procesul creativ din spate, am descoperit dorința de a atinge un standard complet diferit. Aceasta ne-a dezvăluit cum deși întreaga experiență a fost îngrozitoare, plină de presiune și emoție, acum că albumul este gata totul se simte rewarding și minunat.

 

Nu în ultimul rând, înainte să încheiem interviul, ne-am dorit să știm ce o să facă Baby Queen în viitorul apropiat. Cu un sezon festivalier aglomerat, aceasta ne-a descris cum va începe relativ în curând munca pentru următorul album, alături de un turneu în noiembrie - care se va desfășura în principal în UK, cu 2 show-uri în America și posibil câteva concerte prin Europa (poate chiar în România).

 

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.