Summer Well 2023, coming soon.

summer_well_2023
Joi, 13 Oct. 2022

Summer Well 2023, coming soon.

Yes, we are already working on it!

Munca pentru un festival nu se termină niciodată, așa că primul gând care ne-a venit în minte după ce s-a terminat ediția curentă a fost cum să facem și pe următoarea să fie la fel de epică! După încheierea acestei ediții de poveste, am analizat în detaliu ce a mers bine și unde mai este loc de îmbunătățiri și am început deja să construim drumul către ediția următoare. 

Summer Well este în fapt un sentiment complex: un mix de muzică, voie bună, experiențe unice și mai ales despre timp de calitate petrecut cu cei dragi. Cu gândul la aceste lucruri echipele noastre deja lucrează la diversele piese din puzzle-ul care formează festivalul: echipa de design a început să lucreze la grafică, vizualul cu care identifici festivalul, artwork-ul care îl caracterizează. Pe partea de artiști, departamentul de booking face research intens privitor la care sunt artiștii momentului, care vor pleca să încânte audiențele anul viitor (ca insight vă putem spune că ediția din 2023 va fi îmbinarea perfectă între genuri muzicale, aducând în prim plan artiști de renume internațional).

09

Și pentru că din experiența de festival nu face parte doar partea muzicală, deja am început demersurile în vederea gândirii unui spațiu ideal pentru orice participant: pentru cel care dorește să stea la socializare cu prietenii într-un loc ascuns și cozy, pentru cel care dorește să își încarce bateriile într-un hamac, pentru cel care vrea să își încânte papilele gustative printr-un preparat delicios sau printr-o băutură anume; cert este că domeniul Știrbey va fi un spațiu în care toată lumea își va găsi locul, un spațiu cât mai apropiat de termenul acasă. Pentru că instalațiile de artă sunt printre cele mai regăsite amintiri fotografice în rândul participanților, au început deja căutări în ceea ce privește cei mai cool și inovativi artiști ai momentului.

Și pentru că știm că zona glo este una dintre preferatele participanților, deja se lucrează la a păstra atitudinea caracteristică spațiului, dintr-o altă perspectivă, pe care nu ai văzut-o la edițiile anterioare. 

Dacă nu ți-ai luat bilet și nu te-am convins până acum, te invităm să faci o excursie printre fotografiile de la edițiile anterioare, și ei bine, ne vedem la Summer Well 2023!

 

 

 

 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 



Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.