Summer feelings we miss: Top 5 moments that still give us goosebumps

summer-feelings
Luni, 17 Oct. 2022

Summer feelings we miss: Top 5 moments that still give us goosebumps

Chiar dacă festivalul a trecut, înarmați cu o imaginație bogată, ne putem întoarce la Summer Well: printr-un simplu exercițiu mental ne putem teleporta către partea preferată a verii, rememorând momentele care ne-au umplut sufletul. Alegerea a 5 momente preferate de la ediția de anul acesta este precum alegerea a 5 artiști pe care sa îi asculți pentru restul vieții: misiune imposibilă. Totuși am convenit la câteva momente care pe noi ne-au fermecat și care vor duce la apariția unui zâmbet imens pe față, de fiecare dată când le rememorăm. 

Când te pregătești de festival acasă și îți alegi outfit-urile. 

Ținuta pentru festival reprezintă un adevărat ritual pentru participantul la Summer Well. Este ținuta oglinda personalității mele? Este suficient de comodă pentru a sta toată ziua în ea? Este și practică? Mă voi admira peste câțiva ani când mă uit la pozele de la festival? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem înainte să ieșim pe ușă, chiar înainte să pornim înspre festival. Este un proces frumos și entuziasmant, parte integrantă din experiența de festival, chiar dacă nu face parte concret din acel spațiu.

Când ajungi la festival și îți iei ceva de băut și te așezi pe iarbă așteptând să înceapă concertul

E ora 12, s-au deschis porțile festivalului si alergi frenetic să prinzi loc în față ca sa îți vezi trupa preferată cât mai îndeaproape. Știm cel mai bine că este cel mai frumos loc din care poți viziona concertul, este locul unde te conectezi cu oameni de-ai tăi, cu necunoscuți cu care parcă te știi de o viață. Ajungi în fața scenei după un mini maraton, îți tragi sufletul, te întinzi pe iarbă și nu îți vine să crezi că te afli în acel moment în locul respectiv.

10

Când apune soarele și e acel golden hour superb în zona lacului. Secolul 21 este secolul amintirilor fotografice, prin urmare, în zilele de festival domeniul Știrbey este plin de zone care așteaptă să fie imortalizate. Locul nostru preferat este cel din zona lacului, unde la apus, în așa zisa golden hour, poți realiza niște cadre greu de descris în cuvinte.

Când inainte de encore trupa iese de pe scenă si toata mulțimea cântă și strigă

Atenție! Acest moment poate fi contagios. Este un moment special și memorabil atât pentru fanii înrăiți cât și pentru cei care văd trupa pentru prima oară. Pur și simplu plutește ceva în aer în acel moment, sunt niște secunde intense, care ne amintesc încă o dată de ce iubim concertele live: energia vibrantă a unor oameni cu aceeași pasiune. 

Când rămâi la after party cu prietenii tăi. 

Momentul când rămâi la after party este de fapt o extensie a motivului principal pentru care ai venit, un statement că de fapt nu ai vrea ca noaptea să se termine vreodată. Când mai ești și cu prietenii tăi și vă distrați pe muzica care vă place, acest lucru completează o ediție de excepție. 

 

 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.