Reinventeaza-te: cum sa te pregătești pentru festivalul tău preferat

glo-summer-well
Vineri, 14 Iul. 2023

Reinventeaza-te: cum sa te pregătești pentru festivalul tău preferat

Pregătirea pentru un festival de muzică preferat este un adevârat ritual care implică o planificare atentă și entuziasmantă. Emoțiile încep cu cercetarea programului și activităților ce se desfășoară pe parcursul celor trei zile; ce să faci și când să faci sunt niște puncte esențiale în vederea unei planificări optime, ca să te poți bucura de festival la potențialul lui maxim. 


Îmbină utilul cu plăcutul este sfatul stiliștilor în materie de outfit-uri: alege ceva comod de purtat, în tonuri pastelate. Poartă materiale răcoroase și fluide care să îți permită să te miști după bunul plac și nu uita: te simți mai bine în hainele tale preferate. Dacă anul acesta vrei să îți ieși un pic din zona ta de confort, alege niște accesorii îndrăznețe, sclipici și multă culoare, pentru ca outfit-ul ales să fie o extensie a stării tale de spirit ce va sta sub semnul bucuriei: arată-le celor din jur ce bine te simți prin toate felurile posibile.

summer-well-festivalsummer-well-festival

Alege ca anul acesta să fii practic mai presus de orice, căci a fi practic înseamnă mai mult timp pentru tine. Dintre sfaturile noastre salvatoare iti recomandăm să alegi trenul ca și alternativă de transport, cel puțin când te duci sprefestival, să îți iei brățara înainte de festival de la punctele de swap și să îți faci top up online. Ah, și să nu uităm de regula de regula de aur: vino devreme ca să te bucuri de un domeniu Știrbey cum poate nu ai mai văzut până acum, mai liber și mai autentic ca oricând.


Dacă ai fost dintotdeauna al devizei “Pleacă pregatit de acasă” îți recomandăm să consulți regulamentele de pe site-ul nostru dar și toate postările pe care le publicăm zilnic, căci acolo poți găsi informații prețioase: ce ai voie să aduci sau ce e mai bine să lași acasă, ce acte trebuie să ai la tine sau care este programul pe scene și pe ore. Iar dacă nu mai ai răbdare și preț de câteva secunde vrei să te teleportezi de acolo, te invităm să navighezi în secțiunea Compendium de pe blogul glo™ , căci relatările privitoare la edițiile anterioare dar și cele care fac referire la cea de anul acesta sunt cele care îți vor definitiva peisajul pe care ți l-ai imaginat. 

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.