O vară simplă

glo-summer-well
Vineri, 16 Iun. 2023

O vară simplă

Prima lună din vară aduce cu ea și un sentiment de care ne-a fost sincer dor. O trăire de care ești conștient atunci când simți cum timpul prezent se întâmplă acum, ești înconjurat de cei dragi și viața e pur și simplu frumoasă.

E despre răsăritul la mare, despre cerul albastrul al fiecărei zile, despre cât de verde și natural poate să fie totul în jur și despre cheful de viață nelimitat pe care îl ai.


Deși pare o perioadă destul de lungă, 3 luni trec precum un gând. Tocmai de aceea, dacă nu îți organizezi timpul bine din start, poate n-o să te poți bucura la maxim de tot ce se va întâmpla. Sigur, nu-ți spunem să ai totul notat în calendar și agendă - și nouă ne plac aventurile spontane - dar e mai bine să știi ce vrei să faci și unde, care este “the place to be”.


Propunerea noastră e să încerci puțin din toate. Niște mare, niște munte, niște petreceri până la răsărit, niște picnicuri și bineînțeles, niște fest-uri. Aici ai rețeta succesului în varianta vacanță de vară.

summer-well-festivalsummer-well-festival


Ar fi minunat ca toate astea să se întâmple alături de gașca ta de prieteni, dar dacă îți dorești să faci ceva cu adevărat, îndrăznește să o faci și singur. Oamenii sunt frumoși și nu știi niciodată cum vei fi plăcut surprins de ei.

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.