New year, new music

glo-summer-well
Vineri, 13 Ian. 2023

New year, new music

Performance-uri spectaculoase. Trupe fresh. Diversitate. Conform specialistilor din domeniu, doar câteva dintre cuvintele cheie ce vor caracteriza anul următor din punct de vedere al show-urilor live. 2023 se preconizează a fi un an legendar, cu o revenire în forță a multor artiști consacrați dar și ascensiunea unora mai puțini cunoscuți. 2023 se dorește a fi despre originalitate, despre o scurtă întoarcere în trecut, către trupele de care ne-am îndrăgostit dar și despre o călătorie în viitor sau către experimentarea de genuri muzicale din afara zonei de confort. Ca de fiecare dată, suntem aici să vă dăm câteva ponturi legate de artiștii pe care trebuie să stați cu ochii în anul ce urmează, pentru a prinde lansări fresh, performance-uri incredibile și muzică de calitate. 

Dacă te identifici drept o persoană care ascultă muzică mai mult decât orice altă activitate atunci o să îți placă diversitatea muzicală de anul viitor. Printre numele mari care au anunțat deja lansarea de noi albume după o pauză considerabilă, merită mențiuni speciale Lana del Rey, Gorillaz, Rihanna, Paramore și Sam Smith. Nume sonore și de referință în muzică, artiștii mai sus menționați vor livra câte un album chiar în prima jumatate a anului, ceea ce ne face să sperăm la participări la festivaluri ce vor avea loc chiar în această vară (fingers crossed). 

summer_wellsummer_well

Dacă ești acel împătimit din primul rând, care vine de la deschiderea porților ca să stea cât mai aproape posibil de artistul său preferat, cel care știe toate versurile pe de rost, acest fan al show-urilor live, atunci recomandarea noastră pentru vara viitoare se îndreaptă către artiști care au decis să ia o pauză considerabilă de la concerte (mult prea lungă am zice noi). Dar, precum zice și reclama de promovare a comeback-ului uneia dintre aceste 2 trupe (drumrolls): “O să vină”. Ei bine, în acest promo ce anunță revenirea trupei legendare Blink 182, se vehiculează întoarcerea legendelor punk-rock, chiar poate într-un oraș din apropierea ta. Tot din aceiași categorie pe care nouă ne place să o numim “oldies but goldies” face parte și trupa Blur, o trupă care ne-a dat multe hit-uri la sfârșitul anilor 2000. Deci, dacă norocul îți surâde și ai ocazia să participi la unul din aceste concerte fii sigur că vei avea parte de experiența vieții tale, fie că îi asculți sau nu. 


Din pepiniera “proprie”, mai precis artiști care au trecut pragul domeniului Știrbey și pe care ne-ar plăcea să îi revedem, amintim că The 1975, Arctic Monkeys, Hurts au concerte programate pentru la anul și acum putem afirma că merită bifați încă o dată. Sau dacă ești doritor de noutate, să vezi trupe care nu au venit încă pe meleaguri românești, îți recomandăm să îți îndrepți atenția către nume precum Coldplay, Florence + The Machine, Harry Styles, Sam Fender sau Fontaines DC. Pentru că, la urma urmei, poate așa îți vei descoperi noua trupă preferată, încercând să mergi la concertele unor artiști cărora nu le-ai acordat așa mult credit până în prezent.

 

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.