Hangout spaces: what makes it the perfect spot

glo-summer-well
Miercuri, 12 Iul. 2023

Hangout spaces: what makes it the perfect spot


De-a lungul timpului festivalurile de muzică au evoluat considerabil atât dimensional dar și privitor la activitățile sau posibilitățile pe care locația le acomodează. Daca acum 10 ani festivalurile de muzică erau simple, în timp s-a remarcat necesitatea participanților de a avea niște zone special amenajate, unde să își petreacă timpul și în afara concertelor. Aceste spații nu numai că au apărut rapid, dar au și cunoscut o dezvoltare accelerată, căpătând în scurt timp valențe multiple: găzduiesc evenimente speciale, petreceri tematice, activități one of a kind și permit persoanelor care le trec pragul să se simtă ca acasă.


Spațiile de relaxare la un festival de muzică joacă un rol crucial în modelarea experienței generale pentru participanți, oferind un loc de răgaz, conexiune și imersiune în cultura festivalului. Ele joacă uneori și rolul unor puncte de observare, proiectate meticulos pentru a oferi un echilibru perfect de confort, interacțiune și divertisment, făcându-le parte din core-ul festivalului. 

summer-well-festivalsummer-well-festival

În primul rând, spațiul perfect de relaxare sau de respiro între concerte la un festival trebuie să fie primitor și casual; el trebuie să aibă niște zone de relaxare cu scaune, canapele sau bean bag-uri ca să îți poți reîncărca bateriile. Pe lângă acestea, în mod ideal el trebuie să aibă și elemente vizuale și auditive, care să fie în ton cu festivalul. Decorațiile folosite, culorile vibrante și instalațiile de artă captivante transportă vizitatorii într-o lume a creativității și imaginației. Această experiență multisenzorială transformă locul de întâlnire într-un centru de activitate, unde oamenii pot explora și se pot implica cu partea artistică a festivalului în timp ce fac o pauză de la scenele din festival. 


Unul dintre spațiile noastre preferate din fiecare an este spațiul glo™ , pentru că de fiecare dată ne surprinde cu câte ceva. Fie că este vorba de o petrecere disco în festival, cum a fost în cazul ediției din 2021, fie că am băut cele mai delicioase cocktail-uri sau ne-am bucurat de instalații de artă sau de picturi murale realizate de către artiști ai momentului, spațiul glo cu siguranță s-a aflat mereu la cele mai ridicate standarde. Te așteptăm în același loc ca de fiecare dată ca să iei parte la evenimente speciale cu vedetele tale preferate, să deguști cocktail-urile cu înghețată gândite de mixologiști de renume special pentru festival și să dansezi sub cel mai frumos și înstelat cer din an.


See you soon!

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.