Festival trends in 2023

glo_summer_well
Marți, 10 Ian. 2023

Festival trends in 2023

 

Niciodată nu e prea devreme să te gândești la ce vei face vara viitoare. Știm deja că momentul pe care îl aștepți cel mai mult e atunci când o să-ți petreci zilele și nopțile pe la festivalurile de muzică, ascultându-ți artiștii preferați și trăind momente ce mai târziu vor deveni amintiri neprețuite.

Și pentru că ne dorim să fii cât mai pregătit de vara anului 2023, te invităm să descoperi în rândurile următoare 3 trenduri majore care vor acapara festivalurile.

1. Sustenabilitatea

Probabil ești deja la curent cu situația actuală privind schimbările climatice și cum lumea încearcă să găsească noi modalități de a economisi resursele planetei. Ei bine, acest lucru este valabil și pentru evenimentele de proporții mari precum festivalurile - recipientele reciclabile, compensarea emisiilor de carbon, folosirea unor materiale reciclate pentru amenajare și multe altele.

Ce poți face tu drept viitor participant se rezumă la niște acțiuni destul de simple, dar cu un impact important. În primul și în primul rând, folosește zonele de reciclare special amenajate, încearcă să consumi cât mai puțin plastic și să îi înveți și pe cei din jurul tău despre asta. Mai mult, optează să ai la tine accesorii care te pot ajuta în acest proces - un exemplu adecvat fiind scrumiera portabilă creată de către Summer Well, ce a avut drept scop promovarea unui comportament ecologic.

Un alt lucru pe care îl poți face este ca atunci când îți gândești ținutele pentru festival, să optezi pentru haine second hand sau vintage, și nu pentru cele din categoria de fast-fashion. Astfel, poți găsi piese mult mai valoroase și unice.

summer_wellsummer_well

2. Experimentarea

Și pentru că mai devreme am discutat despre haine, această categorie este doar despre ele. Este cunoscut faptul că pe parcursul unui festival ai ocazia să descoperi nenumărate stiluri vestimentare, caractere și noi tendințe. Tocmai de aceea, bucură-te de o libertate de exprimare infinită, unde îți poți lăsa creativitatea stilistică să se reinventeze din nou și din nou. La acest capitol intră și accesoriile, piese care de multe ori pot schimba radical o ținută, sau cel puțin să-i ofere un plus de stil. Hyper X2 este un device ce poate fi încadrat drept exemplul perfect - cu un aspect compact și cool, îl poți asorta și personaliza cu orice ținută vei avea.

3. Stress free

La final, starea de bine face diferența. Fiecare dintre noi a trecut prin momente când planurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat și am simțit cum întreaga experiență festivalieră este distrusă. Noi te îndrumăm ca atunci când astfel de evenimente se întâmplă, să te gândești ce poți controla - și de aici să iei deciziile care crezi că sunt mai bune de cuviință, iar din restul să înveți. De exemplu, poate nici tu n-ai știu că e vital ca atunci când îți ridici cortul să nu omiți pasul în care îl ancorezi cu niște cuie, și te-ai trezit mai târziu cu prelata luată de vânt - dar anii au trecut, și când îți aduci aminte râzi cu poftă.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.