Elevate your taste in music: 3 playlists created by the Summer Well community

glo-summer-well
Miercuri, 8 Feb. 2023

Elevate your taste in music: 3 playlists created by the Summer Well community

Orice persoană care a trecut pragul fizic sau digital al festivalului știe că Summer Well este mai mult decât un eveniment de un weekend, este o comunitate de oameni cu un numitor comun: gusturi rafinate în muzică. Așadar, ne-am asigurat pentru a se asigura că păstrează vibe-ul Summer Well pe tot parcursul anului festivalul a creat un grup pe Discord, unde oamenii să se cunoască, să socializeze și mai ales să împărtășească muzică și experiențe.

În ultimii ani crearea playlist-urilor a devenit un mod de manifestare a sentimentelor, o comunicare non verbală care nu spune nimic în mod direct dar sugerează atât de multe; playlist-urile sunt acele opere de artă personale, atent curatoriate, cu care ne mândrim cu toții și care sunt gratis și se află doar la un click distanță. Și pentru că a cunoaște mai bine oamenii care vin sau își doresc să vină la festival, Summer Well a creat un concurs de playlist-uri, care la prima ediție a avut drept temă sintagma “catching feelings”, pentru că este una dintre cele mai speciale stări.

glo-x-summer-wellglo-x-summer-well

Zeci de oameni s-au întrecut la capitolul creativitate și au reușit să creeze niște veritabile coloane sonore, potrivite în totalitate pentru viața de zi cu zi. Nimic nu a fost ales la întâmplare, totul fiind atent organizat: genul melodiilor, titlul pieselor, ordinea lor și pânâ și numele care le leagă nu a fost la întâmplare. Toate înscrierile au avut un numitor comun: artiști prezenți la Summer Well de-a lungul anilor.  Din mulțime 3 s-au remarcat și au fost premiate de Summer Well cu un pass și un tricou iar caștigătorul cel mare a avut privilegiul să se laude că playlist-ul său a fost difuzat la radio Guerrilla.

Indiferent de locul în care te afli te invităm să apeși butonul play și pe măsură ce playlist-urile rulează pe fundal, să rememorezi momentele în care te-ai îndrăgostit de o ființă dragă, de un loc, de o imagine, de un moment, sau de ce nu, chiar de Summer Well!

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.