Dansând sub stele: scena de afterparty

glo-summer-well
Luni, 10 Iul. 2023

Dansând sub stele: scena de afterparty

Odată ce ultimele acorduri muzicale s-au stins pe scena principală, vine vremea scenei de Afterparty să strălucească. Plasată în mod favorabil  tot pe peluza principală, petrecerea se află literlamente la 2 pași. De la un festival cu concerte doar pe durata zilei, Summer Well a evoluat gradual, de la niciun artist la afterparty, către a avea un performance al unui DJ renumit în fiecare seară.


Muzica eclectică și variată ce îți conferă șansa să îți exprimi bucuria prin mișcare. De la piese electronice pulsante repetitive, melodii indie-dance îndrăznețe până la ritmuri electro-orientale, selecția muzicală de anul acesta a fost gândită să fie mai variată ca niciodată. Jocurile de lumini și beat-urile îndrăznețe te vor cuceri cu siguranță, chiar dacă ești sau nu un împătimit al genului.

summer-well-festivalsummer-well-festival

Acid Arab si Kid Francescoli sunt cei care anul acesta te vor surprinde cu seturile lor speciale, seturi ce au puterea specială de a te face să te simți ca și cum abia ai ajuns la festival. Artiștii proveniți din backround-uri diferite au cunoscut o ascensiune rapidă în genul muzical care i-a consacrat și datorită unei experiențe de cel puțin 10 ani în domeniu. Chiar dacă pe unii dintre ei i-ai văzut deja, cum ar fi cazul celor de la Acid Arab care au mai venit pe teritoriul țării noastre sau sunt artiști pe care îi vei întâlni pentru prima oară, te încurajăm să fii curios și să te lași purtat de ritm-urile ce vin ispititor dinspre scena de afterparty.


Cu siguranță, atmosfera de la afterparty reușește să prelungească farmecul festivalului, oferind participanților o experiență memorabilă. Iar dacă am putea să ne punem o dorință, cu siguranță am alege ca afterparty-ul să dureze până la ediția viitoare. Alege să prelungești distracția de pe timpul zilei și îți garantăm că nu vei regreta.

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.