Colours shaping a music universe

summer_well_festival
Luni, 13 Feb. 2023

Colours shaping a music universe

 

Asemenea notelor muzicale și paleta bogată de culori folosită în amenajarea spațiului de festival joacă un rol deosebit de important în bună starea participanților. Conform studiilor de specialitate, niste culori calde, asociate corespunzător, joacă un rol în creșterea nivelului de serotonină atunci când te plimbi prin spațiul de desfășurare a festivalului în așteptarea artistului tău preferat. Având acest lucru drept premisă, organizatorii de festivaluri se preocupă nu numai privitor la calitatea actului muzical ci și asupra celui vizual, pentru că, la finalul zilei cel mai important este ca toată lumea să fie fericită vis a vis de experiența completă de festival.

glo-x-summer-wellglo-x-summer-well

Așadar, pornind de la acest lucru se dezvoltă vizual și spațiul din afara scenei de festival: se adaugă instalații de artă sau grafitti, cât mai grafice și mai colorate și se amenajează zone de activare ale sponsorilor, cât mai plăcute din punct de vedere estetic, unde participantul la festival să poată și participa la activități cool și diferite dar să își ia și câteva momente de respiro în cadrul unei zile agitate. Ni se șoptește în cască că una dintre cele mai apreciate zone din punct vedere estetic este chiar zona glo™ de pe peluza principală, la confluența dintre 2 dintre scenele cele mai importante din festival: scena principală și scena de after party. Acest perimetru însă s-a ridicat la nivelul așteptărilor, depășindu-le chiar prin înglobarea unor elemente ce țin pasul cu tendințele: graffiti urban pe timpul zilei, realizat pe coloane de către Sweet Damage Crew, dar și un design ce înglobează neoane, hit-ul din comunitatea artistică din ultima vreme. 

Alegerea culorilor, elementelor și device-urilor din acest spațiu nu este niciodată întâmplătoare, fiecare culoare aleasă în design fiind destinată să trezească o anumită stare de bine și să te facă să îți păstrezi constant energia din momentul respectiv!

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.