Better safe than sorry: reasons to secure your tickets now

glo-summer-well
Joi, 8 Iun. 2023

Better safe than sorry: reasons to secure your tickets now

Cu un line-up de excepție, într-o mult iubită locație, domeniul Știrbey, Summer Well este festivalul asemănător unei vacanțe, pentru că timp de câteva zile evadezi din cotidian și te regăsești într-o lume spunem noi magică. Iar atunci când atât zilele dar și numărul de bilete disponibile sunt limitate, ne vedem nevoiți să readucem în prim plan o serie de motive pentru care Summer Well nu trebuie să lipsească din programul tău de vara aceasta. 


Festivalurile de muzică reunesc o gamă incredibilă de artiști și genuri diverse, asigurând o experiență de neuitat pentru participanți, iar Summer Well nu prezintă o excepție la acest capitol. De la nume de top, cum ar fi Florence and The Machine până la talente emergente precum 070 Shake, el oferă o oportunitate unică pentru pasionații de domeniul alternativ, cea de a asista la spectacole live ale unora dintre cei mai renumiți muzicieni din lume. 


Atmosfera energică, scenele masive și sistemele de sunet excepționale creează un mediu captivant în care te poți cufunda pe deplin în magia muzicii live. Explorarea diferitelor genuri îți poate extinde orizonturile muzicale, prezenta sound-uri fresh, care ar putea deveni noile tale cântece pe repeat. Fiorul de a descoperi ceva nou reprezintă în sine o experiență plină de entuziasm, pe care doar festivalurile de muzică o pot oferi.

summer-well-festivalsummer-well-festival


Participarea la un festival de muzică este în primul rând despre tine în contextul unei comunități vibrante și speciale, aceea a iubitorilor de muzică, oameni ca tine sau care îți împărtășesc pasiunea. Festivalurile atrag oameni din toate categoriile sociale, reunindu-se pentru a sărbători un lucru neprețuit: muzica. Este o oportunitate de a intra în legătură cu persoane cu gânduri asemănătoare, de a-ți face noi prieteni și de a crea legături ce vor dăinui, sperăm noi, de la o ediție la alta. 


Festivalurile de muzică merg dincolo de sunet. Ele oferă o experiență multi-senzorială care îți angajează toate simțurile. De la expoziții vizuale uimitoare, instalații de artă și experiențe interactive până la vendori de food & drinks, festivalurile creează o lume a lor. Ambianța festivă, împreună cu mulțimea plină de viață, creează o experiență captivantă care te transportă într-un loc diferit, departe de rutinele vieții de zi cu zi.

Amintirile create la un festival de muzică sunt niște amintiri pe care le vei purta cu tine pretutindeni toată viața, sunt lucrurile care te vor motiva în zilele în care aștepți să se repete experiența. Energia electrizantă, momentele împărtășite cu prietenii și sentimentul de nedescris de a face parte din ceva mai mare decât tine sunt înscrise în memoria ta pentru totdeauna. Fie că este vorba de dans sub stele, de a cânta alături de mii de colegi fani sau de a descoperi noua ta trupă preferată, festivalurile de muzică au o modalitate de a lăsa un impact de durată asupra vieții tale, oferind amintiri pe care le vei prețui în anii următori.

 

Îndreaptă-te către cel mai apropiat device cu conexiune la internet, intră pe www.summerwell.ro și securizează-ți biletul la cea mai cool experiență alternativă a verii.

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.