Art installations by Tina Fung & Reza Hasni

glo-summer-well
Vineri, 10 Feb. 2023

Art installations by Tina Fung & Reza Hasni

 

Alegerea instalațiilor de artă în cadrul unui festival este un proces similar alegerii muzicienilor din line-up: ele trebuie să încânte vizual, să fie lucrări de calitate ale unor specialiști din domeniu și să reziste unui număr cât mai mare de flash-uri, pentru că ele vor fi unele dintre cele mai imortalizate din perimetrul festivalului. 

summer-wellsummer-well

Focus-ul anul acesta cade pe lucrarea unor artiști de-ai casei, cu care Summer Well a colaborat și în anii precedenți și care sunt aclamați în lumea artei: Tina Fung și Resa Hasni. Pentru a construi un profil sumar al celor 2 artiști vă putem spune că amândoi sunt de origine din Singapore dar stabiliți în Europa și că specialitatea lor sunt instalațiile sau proiectele bogate în culori, care combină structuri vopsite cu oglinzi și neon. Tina Fung este și cofondatoarea Space Objekt, studio de design care aspiră să stârnească bucurie prin instalațiile lor, fie de dimensiuni mici, fie de dimensiuni impresionant de mari și care consideră că atunci când arta evoluează în timp și spațiu, ea îi inspiră pe cei din jur. 

Cei 2 artiști ce au fost prezenți și fizic anul acesta pentru a urmări îndeaproape instalarea atentă a proiectului lor si au ținut să menționeze că proiectul lor de anul acesta, ce are oglinzi în structură, trebuie să ducă la reflectare interioară și exterioară, fiind atât despre sine dar și despre a interacționa cu cei din jur prin tipul instalației: o structură de tip deschis unde oamenii pot face poze împreună. În cadrul unui clip filmat de echipa Summer Well sunt surprinse momente behind the scenes cu construirea instalației dar și explicații privitoare la semnificația ei: de pildă, ați observat că instalația integrează niște inimi care reprezintă inima festivalului, inimă ce bate așadar continuu prin vibrațiile din jur?


Dacă nu ai apucat să vezi instalația la domeniul Știrbey, sau dacă consideri că nu ai acordat suficientă importanță creației “Divine Space of Infinity”, te invităm să urmărești clipul pe YouTube-ul Summer Well.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.