5 moods to capture at Summer Well 2023

glo-summer-well
Vineri, 7 Iul. 2023

5 moods to capture at Summer Well 2023

Cele mai frumoase momente din viața noastră sunt formate dintr-un cumul de sentimente complexe pe care de cele mai multe ori nu suntem capabili să le explicăm: extaz, fericire, emoție, nerăbdare. Niște trăiri unice am putea spune, care rămân cu noi pentru tot restul vieții. Și pentru ca vrem să speculezi ce e mai bun din fiecare moment al verii, ți-am pregătit o serie de momente și stări  esențiale ce nu ar trebui sub nicio formă să lipsească din portofoliul festivalier de anul acesta.


După expresia Love is in the air, putem spune ca în weekend-ul 11-13 August Summer Well is in the air, chiar și la propriu, prin vestitul ecran cu apă pe care este proiectat logo-ul festivalului. Emblema festivalului, logo-ul ce se poate observa pe lac cel mai bine pe timpul nopții, este must-ul în materie de fotografie pentru orice participant: este unic și spectaculos, constituind fundalul perfect pentru o amintire bine plasată în timp și spațiu.


Festivalul este plin de zone pentru toate mood-urile: fie că îți dorești să te relaxezi, să socializezi sau să te bucuri de un cocktail revigorant sub cerul înstelat, la domeniul Știrbey îți garantăm că îți vei găsi locul indiferent de stare.Însă numai un singur loc, poate fi pe rând, una dintre cele de mai sus, iar acesta este glo™ area. Cu un look fresh și la fel de atractiv ca în fiecare an, spațiulglo™  invită la formarea de noi legături, experimentarea de noi sound-uri dar și distracție garantată.

summer-well-festivalsummer-well-festival

Pentru a fi la curent cu ce, unde, cum și când se întâmplă, îți recomandăm să stai cu ochii pe rețelele noastre de socializare și pe aplicație, căci acolo postăm ultimele noutăți în materie de concerte dar mai ales de evenimente speciale. Numai la Summer Well ai șansa să te recreezi sau distrezi în compania vedetelor tale preferate, căci există șansa să te întâlnești cu ele la tot pasul.


Semne de neon, forme definite și culori aprinse. Instalațiile de artă sunt emblematice pentru festival, pentru că dincolo de muzică, Summer Well încurajează și promovează artele de tot felul. Statistic vorbind, instalațiile de artă sunt la fel de mult fotografiate ca și scena principală, însă, de data aceasta, vedeta ești tu. 


Poate cel mai emoționant și așteptat moment al acestei ediții este chiar concertul principal din prima seară și anume cel susținut de Florence and The Machine. Artista este binecunoscută pentru empatia de care dă dovadă, pentru că în melodiile ei vorbește despre sentimente reale, puternice, veridice. Muzica ei merge mai departe de notele muzicale, este o stare de spirit: te poartă într-un carusel de trăiri, printre care te invităm să navighezi în pași de dans.

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.