glo™ x EC au fost în căutare de DJs. Află cine a câștigat concursul!

glo-electric-castle
Luni, 17 Iul. 2023

glo™ x EC au fost în căutare de DJs. Află cine a câștigat concursul!

Numărătoarea inversă a început! Doar câteva zile ne mai despart până când ne vom reîntâlni la castel și vom dansa până la răsăritul soarelui. Muzică bună, prieteni vechi și noi, bucuria dansului, amintiri de neuitat. Sună bine, nu-i așa? 

Electric Castle, în Bonțida, Cluj

Și nouă ne place acest scenariu. Așa că am decis să ne dăm întâlnire și în acest an la Electric Castle, pe 19 iulie, la Cluj. Echipa glo™, nu putea să lipsească de la un asemenea eveniment memorabil. Ba mai mult, am fost în căutare de DJs care să-ți facă zilele petrecute la Bonțida de neuitat.

DJs Wanted by glo™ x EC

Concursul a fost destinat creatorilor de mixuri, la început de drum, și s-a născut din dorința de a susține și de a promova artiștii #RebelsWithACause. Inițiativa glo™ x EC se află la a treia ediție și și-a desemnat deja câștigătorii:  @ruffiednb @victoriarobu @preludiu_

 

Aceștia au încărcat pe un link un mix de minimum 30 de minute făcut special pentru EC. În timpul procesului de selecție, echipa care a desemnat caștigătorii a analizat capacitățile tehnice de mixat, selecția pieselor din mix și toate elementele noi sau creative pe care DJ-ul le-a folosit în setul lui.

glo-electric-castleglo-electric-castle

Mixuri la scena Booha, scena glo™

Celor trei câștigători li se va aloca un anumit interval pentru a performa în timpul evenimentului Electric Castle, la scena Booha, scena glo™ de la festival. Seturile celor trei DJ care au câștigat concursul vor fi de aproximativ 90 minute. Astfel, aceștia au ocazia să mixeze pentru mii de oameni alături de nume mari din muzica internațională.

Line -up electrizant cu accente de punk-rock și pop-rock

Și dacă tot am amintit de artiștii internaționali, nu strică să menționăm, încă o dată, ce trupe urcă pe scenă în acest an.

Nume mari ca Macklemore, The Chemical Brothers, Pendulum sau artiști ca Iggy Pop și George Ezra ne promit cinci zile de muzică bună și dans. Iar pasionații de muzică R&B se vor bucura de  influențele soul, ascultând-o pe artista Tash Sultana. Ediția a IX-a ne-a pregătit și momente susținute de doi DJ de renume: Jamie XX și Peggy Gou.   

Așa că, sperăm să ne întâlnim la Castelul Banffy, în Bonțida, Cluj, pentru concerte de zile mari și experiențe inedite, de pe 19 până pe 23 iulie. Tu vino cu energia bună și chef de dans, iar noi promitem să facem tot posibilul să-ți dăruim amintiri de neuitat.

#RebelsWithACause

Încă din anul 2021, glo™ își asumă misiunea de a fi un implicat și important susținător al comunității artistice, de a aduce un plus de valoare pe scena creativă locală.

Stai pe blogul glo™ ca să cunoști noi artiști români #RebelsWithACause pe care glo™ îi sprijină și promovează.

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.