Summer Well: bigger and better

glo-summer-well
Marți, 4 Iul. 2023

Summer Well: bigger and better

Summer Well, cel mai cool și indie festival din peisajul bucureștean, se află în plină expansiune de la an la an. Toată perioada dintre 2 ediții este dedicată îmbunătățirii experienței participanților, cu focus atât pe punctele forte, fundamentale ale festivalului dar și cu atenție direcționată pe zonele care pot fi crescute. Și pentru că Summer Well trebuie sa fie în primul rând despre tine, despre trăirile, stările și buna ta dispoziție, anul acesta ți-am pregătit un număr record de scene și de experiențe, pentru a avea parte de una dintre cele mai memorabile experiențe. 


Festivalul de muzică își extinde orizonturile, atrăgând o gamă diversă de artiști și genuri din întreaga lume, creând o sărbătoare cu adevărat globală a muzicii.

 

Cu fiecare an care trece, popularitatea festivalului de muzică crește, atrăgând mulțimi mai mari și de aici și nevoia de a se adapta cererii tot mai mari pentru o experiență muzicală unică. Anul acesta, urechile participanților se pot delecta cu ritmuri indie rock, punk, hip hop, rap, electronic și nu numai; garantăm că fiecare ascultător de muzică va avea șansa să își asculte artiștii îndrăgiți sau să facă cunoștiință cu viitoare pasiuni muzicale.

glo-summer-wellglo-summer-well

Ediția din 2023 a festivalului deschide noi drumuri prin încorporarea de tehnologii inovatoare și elemente interactive, de la activități până la concursuri, evenimente speciale dar fără a se limita la acestea. Spațiile de relaxare au ajuns la potențialul lor maxim de până acum din perimetrul festivalului: confort la superlativ, muzică atent curatoriată și evenimente speciale, cu vedetele tale preferate. 


Anul acesta, domeniul Știrbey se anunță a fi mai frumos ca niciodată: de-a lungul anului a intrat într-un proces de curățare și reamenajare, așadar îți vom putea prezenta în premiera cea mai bună versiune a lui. Cu un pod nou-nouț, care te va purta către locurile încărcate cu amintirile tale preferate de festival, un lac proaspăt curățat și cu cea mai mare peluză principală pe care a văzut-o Summer Well, peluză ce va acomoda o scenă mai mare ca până acum, unde artiștii vor desfășura spectacole memorabile.


Ești pregătit pentru cea mai bună experiență de până acum? Ne vedem la festival!

 

 *(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.