glo @ art safari 2021, un nou collab inspirat: „Break Binary” întâlnește arta contemporană

glo @ art safari 2021, un nou collab inspirat: „Break Binary” întâlnește arta contemporană
Vineri, 24 Sept. 2021

glo @ art safari 2021, un nou collab inspirat: „Break Binary” întâlnește arta contemporană

glo™ te așteaptă cu multă artă și creativitate fără limite la Art Safari 2021.

De la intrare te vei întâlni cu The Ride by Costin Ioniță. Instalația de artă interactivă tronează în holul central al Palatului Dacia - România, adresa principală a muzeului temporar. Fără să dăm prea mult din galeriile și surprizele pe care le găsești la Art Safari 2021, facem, aici, un preview.

 

Artă și creativitate pentru comunitate

Așa că bine ai (re)venit la Art Safari, cel mai mare eveniment de artă din România, un proiect pe care glo™ e tare încântat că-l susține din nou. Cum ai făcut primul pas în fabulosul Palat Dacia – România, dai de un cal nărăvaș și ai primul Insta Story bifat. Mai mult ca sigur vor urma și multe selfie-uri aici. Pregătește-te! Sculptura The Ride, impunătoare prin aspect și dimensiuni, e realizată din materiale eco-friendly la invitația glo™ de Costin Ioniță. Artistul e unul dintre  #RebelsWithACause, care îmbină în creațiile sale monumentale simboluri mitologice și societatea contemporană. Nu-i așa că e nevoie de curaj pentru a fi alături de ceva mai mare decât tine? Așa că hai la Art Safari 2021, sus pe skate & let’s ride!

Poza Instalatie Cal Art Safari 1

Explorează glo™ @ Art Safari 2021! Distrează-te și fii rebel.

 

Ia-ți suficient timp de contemplare, ești liber să explorezi Art Safari 2021. Observă și bucură-te de arta din jurul tău, cu răbdare și atenție la fiecare detaliu. Arta chiar ne face mai buni și ne aduce mereu împreună, vine cu un plus de creativitate și inspirație. La Art Safari 2021, te așteaptă artă românească, modernă și contemporană iar glo™ își continuă misiunea. Susținem comunitatea creativă, și, pe lângă sculptura The Ride by Costin Ioniță, aducem în atenția ta noi ilustrații semnate Ana Bănică. O să vezi paleta complexă a relațiilor de cuplu prin săruturi furate, săruturi pictate și săruturi în zbor. Lucrările inedite by Ana Bănică se găsesc exclusiv în cadrul evenimentului ilustrate pe device-ul glo™ hyper+, într-o ediție limitată.

ilustrated devices

glo™ & Art Safari 2021 intră în prelungiri

 

Dacă n-ai făcut-o deja, programează-ți un tur ghidat în plină zi cu gașca ta sau, de ce nu, un night tour. În perioada 16 septembrie – 3 octombrie, vizitează Palatului Dacia – România și ARCUB – Hanul Gabroveni Strada Lipscani, lasă-te cucerit de artă la glo™ & Art Safari 2021. Meriți să fii inspirat! PS. Nu uita să postezi cât mai mult de la eveniment și hai să facem împreună artă virală!


*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.