Adu arta pe zidurile Bucureștiului. Muralul glo™ #7 așteaptă opera ta eco-graffiti

glo-eco_graffiti-call_for_artists
Marți, 7 Sept. 2021

Adu arta pe zidurile Bucureștiului. Muralul glo™ #7 așteaptă opera ta eco-graffiti

Bucureștiul a devenit în ultimii ani un oraș cosmopolit. Are de toate pentru toată lumea, pentru toate gusturile și ideile #allwelcome. E loc pentru artiști, foodies, coffee lovers, muzicieni, joggeri, amatori de distracție sau chill.

Mai nou, este și locul perfect în care #glorebelswithacause aduc natura în urban prin intermediul artei urbane eco.

Inițiativa Eco-graffiti are scopul de a aduce culoare în oraș printr-o altfel de expoziție, una pe care poate oricine s-o vadă, pe zidurile clădirilor din București. Am ales să transformăm pereții gri în opere de artă #breakbinary care au și rolul de a purifica aerul, totul în parteneriat cu artiștii de la Sweet Damage Crew și One Night Gallery. Fun & fresh fact: fiecare pictură murală are capacitatea de purificare a circa 4 copaci maturi. #goplanet

Glo Eco Graffiti Call For Artists Articol1 1

gloeri, pictați digital!

Dacă până acum, șase murale eco-graffiti au adus un aer fresh în București, acum e rândul tău să decizi cum arată al șaptelea și ultimul din serie.

Așteptăm propunerile tale pe tema Love at first swipe, iar pe cea câștigătoare o vom expune pe un perete în București. Nu o va rata nimeni!

Înscrie-te în perioada 7 - 30 septembrie aici, iar apoi un juriu format din echipa gloTM & Sweet Damage Crew & One Night Gallery va alege până pe 3 octombrie 15 lucrări finaliste. Acestea vor fi publicate pe IG @glo_romania, unde comunitatea noastră va putea vota lucrările preferate, completând notele juriului.

What’s in it for you? Cei 15 finaliștii vor primi câte un voucher eMAG de 500 RON fiecare, iar câștigătorul va primi, pe lângă faimă și bragging rights printre prieteni, marele premiu, 3000 EUR, si artwork-ul desenat pe perete. Acordăm și un premiu de popularitate în valoare de 500 EUR pentru lucrarea cea mai votată pe Instagram.

Te așteptăm pe pagina de înscrieri!

Regulamentul complet este disponibil aici.

Urmărește pe rebelwithacause.ro cele mai fresh update-uri cu muralele Eco-graffiti care colorează și aerisesc orașul.

 

Glo Eco Graffiti Call For Artists Articol2 1

 


*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină”.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.