Romanian Creative Week (RCW) 2022 x glo™: vino la o nouă ediție de festival unde creativitatea dă tonul distracției

glo X Romanian Creative Week
Miercuri, 18 Mai 2022

Romanian Creative Week (RCW) 2022 x glo™: vino la o nouă ediție de festival unde creativitatea dă tonul distracției

Este o abundență de evenimente creative în pragul verii. Romanian Creative Week (RCW) începe la Iași între 20 și 30 mai 2022. Iar gloTM, în calitate de partener, e din nou prezent și te așteaptă în mijlocul artiștilor care știu ce înseamnă timp de calitate, petrecut cu rost. Rebels with a cause combină fin distracția și creativitatea, iar anul acesta au pus la cale o ediție RCW22 foarte tare. Ia-ți bilet și hai să vezi ce show ți-am pregătit în Grădinele Palas Iași, la cel mai mare festival dedicat industriilor creative românești!

 

Dă-ți un Re:Start la Romanian Creative Week 2022

Dacă n-ai ajuns anul trecut la prima ediție Romanian Creative Week, în 2022 nu trebuie să mai ratezi evenimentul. Programul e plin de noutăți și momente artistice în premieră: de la prezentări de modă unde tehnologia întâlnește design-ul vestimentar, până la muzică live, proiecții de film, expoziții de artă și creativitate prin NFT și blockchain, astfel că ai de unde alege.

Cât despre Catedral, prima ediție a festivalului de muzică și arte vizuale din cadrul RWC22 x gloTM, îți spunem atât: pregătește-te de un line-up de zile mari. Pe scena din Grădinile Palas Iași sunt așteptați mai mulți artiști celebri, iar show-ul se anunță memorabil.

În plus, Iașul are pentru tine surprize creative la tot pasul. Sunt restaurante transformate ad hoc în galerii de artă, instalații uimitoare montate în mijlocul orașului și un showroom vestimentar de unde poți să-ți cumperi haine create de designeri români.

Tema RCW22 este Re:Start, o invitație la dialog și dezbateri despre viitorul industriilor creative din România. gloTM sprijină comunitatea creativă, chiar și pe cei mai tineri care vor să se afirme, așa că abia așteptăm să aflăm cum sună viitorul, ce-și (mai) doresc artiștii și cum putem să-i susținem.

Glo Body RCW

 

Creativitate înainte de toate

Când ești Rebel with a cause transformi orice idee creativă în oportunitate și cauți inspirație și valoare în tot ce te înconjoară. Printre secțiunile festivalului Romanian Creative Week 2022 ce nu trebuie ratate se numără: Arts & Crafts, Content Creation, Creative Entrepreneurship, Design, Innovation & Digital, New Media.

La Romanian Creative Week 2022 vei avea ocazia să-ți descoperi și să-ți dezvolți latura creativă. O să întâlnești profesionști din multiple domenii creative, poți participa la workshop-uri și conferințe, să asculți muzică, dansezi și faci fotografii.

Te-ai gândit că timpul petrecut pe rețelele sociale s-ar putea transforma într-un proiect de antreprenoriat creativ? Îndrăznește și ai încredere în tine, lasă-te condus de creativitate și urmează-ți pasiunea până în inima Moldovei la cea de-a doua ediție Romanian Creative Week 2022 x gloTM, Iași între 20 - 30 mai 2022. Sunt șanse să te întorci acasă cu un plan de business și cu amintiri frumoase. Te așteptăm la RCW22 să dăm împreună Re:Start la distracție cu ajutorul creativității. Urmărește pe Instagram @glo_romania și rămâi la curent cu evenimentele cool din vara asta.

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Acceptă notificările

🔔

Rămâi la curent cu noutățile și ofertele glo™!

Nu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Ups, notificările sunt dezactivate! Le poți activa oricând din setări.